Jana Rosáka přitahují charismatické a krásné ženy

Jana Rosáka přitahují charismatické a krásné ženy

Znalec hlubin lidských vztahů MUDr. Miroslav Plzák tvrdí, že i na lásku lze najít odpovídající návod. Elegán a populární bavič Jan Rosák je však zcela odlišného názoru. Tvrdí, že člověka musí cit prostě zasáhnout.

" V těchto záležitostech se neřídím žádnou šablonou. Myslím, že ani žádné neexistují. Člověka to prostě musí ozářit. Osobně se mi líbí hezké ženy, ale nemám rád takové ty časopisové typy. Dávám přednost těm, z nichž vyzažuje určité charisma," prozradil na sebe Jan Rosák tiskové agentuře Korzo.

Oblíbenec televizního publika žije už mnoho let ve spokojeném svazku s manželkou Jiřinou. Nic však není dokonalé, a tak se i Rosákovou domácností občas přežene bouřka. "Kdybychom se alespoň občas nepohádali, tak by to bylo poněkud nepřirozené. Snažíme se brát i hádky s nadhledem a řešíme je jako všechni normální lidé. Všechny zaručené metody na to, jak podobným věcem předcházet, jsou šedivé. Na tohle nefunguje žádný mustr," zamyslel se Jan Rosák.

Největším nepřítelem každého manželství je prý nuda. Neškodí proto okořenit si občas manželský život kanadským žertíkem. Rosák prozradil, že tímto darem úspěšně disponuje jeho životní partnerka.

"Před pěti lety se manželce podařilo opravdu dokonalé překvapení. Oslavovali jsme zrovna moji padesátku a ona téměř konspirativním způsobem zatajila, že na oslavě bude můj dávný kamarád. Žije totiž už celá léta v USA a strašně dlouho jsme se neviděli. Z čistajasna se pak objevil doslova v našem středu. Na to nikdy nezapomenu. To byl opravdu strašně krásný dárek," složil i po létech Rosák poklonu vlastní ženě.

Moderátor populárního soutěžního pořadu zažívá šokující situace také při natáčení. Dodnes vzpomíná na dámu, která ho přivedla téměř do amoku.

"To se nedá zapomenout. Před časem mě vytočila jedna soutěžící svou protivností. Pořád mě popichovala různými provokacemi a ve mně už se vařila krev. Nakonec se ukázalo, že to byla dokonale zamaskovaná Hanka Zagorová, která mě natáčela do svého pořadu, v němž přivádí své přátele do nejrůznějších trapasů. Dlouho jsem se z toho nemohl vzpamatovat. Tak perfektně to tehdy na mne připravili." (korzo)

Doporučujeme

Články odjinud