Janda: Klobouk dolů, Hamlet byl parádní!

Janda: Klobouk dolů, Hamlet byl parádní!

To, co Hamlet, už dlouho žádné muzikálové představení nezažilo. A podle rockera Petra Jandy (69) se pravděpodobně v dohledné době ani nic podobného nestane.

Na obnovené premiéře světové verze rockové opery Janka Ledeckého Hamlet v pražském Divadle Broadway (22. 3.) se nejen dlouho a ve stoje tleskalo při závěrečné děkovačce, ale diváci si nedali "pokoj" s ovacemi ani v průběhu celého díla.

"Klobouk dolů, byla to opravdu paráda. Tenhle Hamlet má nejen spád, skvělou muziku, ale je především plný vynikajících hereckých i pěveckých výkonů zpěváků. Nestává se mi často, protože jsem hodně kritický, abych chválil, a ani si nepamatuji, kdy tomu tak bylo naposled.

Tentokrát ale musím udělat výjimku. Sám jsem dlouho tleskal, protože tahle show, si to plně zaslouží," nechal se slyšet frontman Olympiku.

Stejně nadšeně se vyjádřila i Sabina Laurinová. K ostříleným muzikálovým matadorům, Vašku Noidovi Bártovi coby Hamletovi, tvrďáku a drsňáku Pepu Vojtkovi v roli padoušského krále, královně v podání Leony Machálkové nebo Josefu Lauferovi coby Poloniovi se přidala i muzikálová novicka, Česká Miss 2008 Eliška Bučková.

A to ještě na svoji šanci čekají neméně zdatní alternanti: Ondřej Ruml, Martin Pošta a Marta Jandová.

ČTĚTE TAKÉ:
Potvrzeno! Jovanka Vojtková čeká miminko!

ČTĚTE TAKÉ:
Na péči o stárnoucí rodiče se dobře připravte předem

Doporučujeme

Články odjinud