Jane Seymour (63): Třikrát týdně procvičuji každý sval v těle

11 komentářů

Fidinka
20. května • 19:03

Mám 162 cm a 62 kg. Nosím velikost M nebo 38. Nechápu, proč když mám jiný názor než někdo jiný, proč se na mne hned sypou osobní útoky. Já mám vlastní názor a to je hned jasné, že se to davu nelíbí. Podle mého názoru jsou to jen proklamace a na tom si trvám. A stokrát mi tu můžete napsat, že jsem nějaké problémy nebo že jsem líná. Já si myslím, že jsem poměrně pracovitý člověk. S hlídáním mi nikdo nepomůže, ani babička ani kamarádka. Neuznávám "odkládání" dětí. Řeším to jinak. A prostě tvrdit blbosti, že někdo procvičuje všechny svaly, je nesmysl. Na to prostě hodina nestačí. To si myslím, že může tvrdit jen někdo, kdo neví, kolik svalů tělo má.

šiška
20. května • 9:57

LiliLí: naprosto s tvou recenzí souhlasím! Když vidím venku s prominutím ty mladé prasnice které evidentně na první pohled se sebou nic nedělají je to smutný pohled. Stačí přestat žrát a začít jíst, v mládí má tělo ještě skvělé spalování,nebýt líná a na 30 min. si jít zaběhat. Každá minuta je dobrá co se týče pohybu. Ty 50 ti leté dnes vypadají mnohem líp nežli dvacítky.

LiliLíí
19. května • 16:34

Vypadá dobře. Kdo o sebe pečuje, tzn. cvičí, běhá, setkává se s lidmi,
baví se atd. bude taky takto vypadat.
Jen bych řekla, že 3x do týdne, to nestačí.
Každý den je potřeba něco udělat.
A dělat to s radostí, je jedno, co to je.
Uklízíš, tak to dělej pěkně, tancuješ-li, tancuj s radostí.
Chodíš do práce, Tak tam choď rád, pane bože, co je na tom tak těžkého?
Pokud chcete, aby vás ostatní chválili, je třeba pro to něco udělat.
Mně se líbí, čím dál tím víc a říkám to s potěšením,
že některé dnešní 50-nice vypadají opravdu skvěle.
Například, mrkněte na zpěvačku Yvettu Blanarovičovou, Petru Janů. Je jich mnohem víc.
Teď jsem viděla v parku dvě matky, dojnice, umaštěné, neupravené, obézní,
člověk ani neví, zda je to matka nebo smradlavý dědek. No fuj!!!
Ale mají dítě. A kdo jim ho asi tak mohl udělat?
No takový, který je mnohem horší než ony, lepší by na to nevlez, že?
Otázkou je, co z těch dětí vyroste.
Je to lehké odhadnout.

Mata69
19. května • 14:53

Fidinka: tak jsem si ten článek přečetla, abych zjistila co tě tak rozčílilo. A tak nějak nechápu co tě na tom tak prudí. Ta ženská vypadá na 63 let báječně, píše, že snaží zdravě jíst (a nepřehání to) a že třikrát týdně cvičí.
A ty tu vykřikuješ o práci a o dětech. V 63 letech jistojistě malé děti nemá, a její práce je film - pokud ti její jméno nic neříká.
Mě ten článek přišel vcelku příjemný, mám pocit, že ty ale máš nějaký velký problém sama se sebou.

šiška
19. května • 9:07

Ženská která řekne že nemá čas za celý den 20 až 30 minut si zacvičit alespoň obden,lže sama sobě jelikož si nechce přiznat že je líná. Také se mi nechce ale 3x až 4x týdně se přinutím jezdit svižně na rotopedu 45min. A je to znát jinak bych to nedělala. Navíc v 63 letech má víc než dost času a to na cokoliv,že.

ziraficka_
19. května • 7:31

lebahu: Přesně tak, půl hodiny denně na cvičení doma si snad najde i ta nejzaměstnanější matka - pokud CHCE. A úprava jídelníčku je problém ještě menší. Prostě - kdo chce, hledá způsoby .. znáte to :-) Ale když někdo hledá jen výmluvy a ještě se naváží do těch, kdo se sebou něco dělají, to už fakt není hezké :-)

lebahu
18. května • 20:38

Fidinka: Co furt plácáš? Jaký děti, je jí 63 let, pokud má děti, tak se již 100% ohlídají samy. A ono cvičit se dá i doma, děti může hodinu dvě pohlídat manžel, babička či kamarádka, ve fitcentrech jsou dětské koutky, existují cvičení přímo pro matky s dětmi a ano i paní na hlídání může být řešení... To že jsi líná nebo si neumíš zorganizovat čas a používáš to jako výmluvu je tvůj boj a pokud tě štve, že dáma 60+ má lepší figuru než ty, asi je na čase hýbnout zadkem.

Fidinka
18. května • 20:07

Procvičit každý sval v těle ? To jako myslí i mimické svaly ? To určitě není cvičení na hodinu. Kdo je s těmi dětmi, když paní cvičí ? Paní na hlídání ? Já tato prohlášení nemám ráda. Pokládám to jen za proklamace.

Pastelka
18. května • 14:32

Fidinka: Řekla bych, že už má vyděláno, takže na to čas má :)

lebahu
18. května • 14:32

V 63 letech už má spíš vnoučata... a zacvičit si 3x týdně zas není taková oběť a hrůza, to si může dovolit i pracující ženská s děckama... a zvlášť když ji jako herečku její vzhled živí.

Fidinka
18. května • 13:05

Buď kecá nebo je blázen. Kde na to bere čas ? Nemá děti ani práci ?

Doporučujeme

Články odjinud