JARDA (50): Jak donutit nevěrnici, aby se léčila?

21 komentářů

frakira
18. ledna • 10:32

Armana: Jsem si více než jistá, že to paní opravdu vadit nebude.Zebruška: Jak tady bylo několikrát napsáno - pána to zřejmě žere, ale trápením bych to nenazvala. Nechápu, jak někdo může napsat, že mu na něm zřejmě nezáleží. Kdyby byl mou vášní tenis a našla bych si někoho, komu se to nelíbí, také s tím nepřestanu - a neznamená to, že mi na dotyčném nezáleží. Znamená to třeba to, že ačkoliv mi na něm záleží, vím, že bych byla bez tenisu nešťastná a co od by ze mě měl, kdybych byla věčně zroněná a myslela na tenis?
Sex je prostě příjemný "sport" - není nutné z něj dělat něco posvátného.A proč taková lidé lezou do vztahu? To myslíš vážně? Proč si myslíš, že lidé, co mají rádi sex (klidně i kdekoliv a kdekoliv) netouží po stabilním zázemí a rodině?

Armana
30. prosince • 14:28

Milý Jardo, najdi si taky pár milenek, možná pak tvá žena pochopí.

Dasa63
28. prosince • 16:14

lebahu: no o pán je vůbec trochu retard, když řeší 20 let manželky nevěry a vadí mu nejvíc to, že "kamarádi" by jí doma nechtěli :-D

Dasa63
28. prosince • 16:13

hynek: asi fakt nejstručněji vyjádřený obecný názor :-D

helza
28. prosince • 10:11

lebahu: bingo.

šiška
27. prosince • 23:16

Další nesmysl " léčit nevěru "! Ono dá fušku vyléčit alkoholika,narkomana. Je to stejné jako by chtěl někdo vyléčit chorobnou žárlivost!

lebahu
27. prosince • 18:03

Já mám z pána pocit, že mu osobně manželčina nevěra až tak moc nevadí (jinak by s ní dávno nebyl), ale štve ho, že kamarádi říkali..., tak se jako snaží s tím něco dělat, aby před nimi nebyl za blba.

amish
27. prosince • 13:51

Hynku, líp bych to říct nemohla ...

hynek
27. prosince • 12:47

Jardo, Jardo, ty jsi ale ko.ot... Citlivé dámy prominou.

ruzickaa
27. prosince • 11:49

Tak to sem ještě neslyšela léčit nevěru fakt k smíchu.Bud nevěru dokáži tolerovat nebo si najdu někoho kdo mi bude věrný.Jen vůbec nechápu když to pánovi vadí už 20 let jak můžou být spolu za těch 20 let si už zvykl ne ?????

Zebruška
27. prosince • 4:14

A k tématu - paní se nemá proč léčit, paní žije evidentně život přesně podle svých představ. Doma má svoje zázemí, spolehlivýho chlapa, o kterým ví, že se na ni nevykašle, a protože je typ, kterýmu jeden partner nestačí, tak k tomu má, koho chce a kdy chce, absolutně v pohodě a bez problémů. Tak proč by měla chtít něco měnit? Pro mě je podobný životní přístup nepochopitelný a nechápu, proč se lidé jako ona vážou na jednoho životního partnera, kterého pak léta trápí svými nevěrami, ale když ono jí to vlatsně celý život zatím skvěle vychází, ne? A to, jak se píše, že je úžasně tolerantní a rozmazluje svého muže, který si může chodit, kam chce a kdy chce, a ona neprudí - není to náhodou v jejím případě tak, že jí ve skutečnosti na něm až tak moc nezáleží? Že jí to je vlastně fuk, co si on dělá, a že ty řeči o tom, jak je zlatíčko, jsou jen kecy, které ho mají uchlácholit? Opravdu od něj nechce odejít, protože je zamilovaná jen do něj, nebo je pro ni z nějakého důvodu výhodné být jeho ženou (nezajišťuje ji třeba tak dobře, že se jí nechce opustit dobré bydlo nebo něco podobného)? Přijde mi, že pán se 20 let rochní v tom, jak úžasnou má ženu, jak mu ji všichni tajně závidí a jak idylický mají vztah a v této zaslepenosti ze sebe dělal s porminutím blbce. Nastavil doma určitý způsob soužití - toleranci manželčiných nevěr, tolik let mu to asi přišlo normální a neřešil to a najednou chce, aby se ona dramaticky změnila a dokonce se začala léčit! Pán by si měl přiznat realitu - léčit se nebude a věrná mu taky nebude, vyhovuje jí to a měnit se nechce. Nechce něco změnit on?

Zebruška
27. prosince • 3:50

SandraN: tak samozřejmě, že to jsou články, které napíše nějaká redaktorka. Přece si asi nikdo doopravdy nemyslíme, že by lidé běžně psali do netových magazínů příběhy o svých životech, že ne? Prostě to jsou povídky, úplně stejné, jaké se objevují v tištěných časopisech pro ženy nebo časopisech typu Napsáno životem apod. A diskutujeme tu o nadnesených tématech spíš asi proto, že takové "příběhy ze života" každému něco nebo někoho připomenou - každý má přece zkušenost s nějakým problémem v rodině, konfliktem v manželství, sporem s kamarádem... A stejně tak, jako spolu lidé diskutují třeba o knížkách (o kterých také víme, že to je fabulace autora), tak spolu diskutují o těchto povídkách a o svých životních zážitcích. Osobně v tom nevidím nic víc, nic míň - jen takový pokec pro oddych, když chce člověk na chvíli vypnout. K tomu slouží skvěle :-)

SandraN
26. prosince • 20:05

Když se tak zamyslím nad některými formulacemi v textu asi údajného Jardy, pokud mně kamarádi říkají, to, co říkají, pak s ní všichni spali....? A pokud další aférka z předlouhé řady - pak on musí vědět o každé a to znamená, že ji sleduje, ani do práce nemůže stíhat chodit......?A my, pokud víme, že to jsou slátaniny a fabulace, vycucané z pera redakce stránek, co kdybychom tedy na to přestali reagovat.....?Nebylo by lépe dát si dámy místo psaní sem dva tři kilometry ostré chůze, abychom udělaly něco pro změnu jen pro sebe...?

lapis
26. prosince • 19:34

Tak kdo si vlastně stěžuje, když to oběma vyhovuje. Ona si občas práskne vedle a on, on občas sbalí a rozbalí kufry. No, není to ideální pár? To jste teda holky vymyslely slátaninu, vaše fantazie vás asi unáší tam, kam byste sic rády, ale netroufáte si a proto nastupuje fantazie.

Babaloo55
26. prosince • 18:38

Taky jsem se tomu "léčení" musela zasmát. Tak oni psychologové musí vykazovat také nějakou činnost, že, aby dostali - velmi slušnou - výplatu. Úplně v první chvíli mě napadlo, jak se pokoušeli lékaři léčit homosexualitu. Takže asi tak. Jo, a pán píše, že by chtěl cestovat. Nějak jsem nepostřehla PROČ tedy necestuje. Četla jsem všechny názory a myslím, že jsou v podstatě všechny velmi trefné.

Dasa63
26. prosince • 15:40

léčit nevěru? hahaha! tak to je fór dne. možná roku. nevěra má jen dvě řešení: buď jí dokáže partner tolerovat nebo si prostě najde někoho, kdo mu bude věrný (dočasně?). v podstatě moc nechápu, když to pánovi vadí už 20 let, jak je možné, že jsou ještě spolu. moc nevěřím, že by chlap psal na dámu o takových zkušenostech, takže zase vymyšlené?

SandraN
26. prosince • 14:30

Jardo, tak to vypadá, že Vaše paní v podstatě žádný problém nemá, že jediný problém máte Vy sám se sebou. Sám sebe jste napasoval do role ublíženého, ukřivděného, nedoceněného a přehlíženého. Vy svojí ženě nestačíte, pořád si někde něco dokazuje. Kdybyste to zkusil vymést z hlavy jako věc méně důležitou, bylo by to jen k dobru. Vaše manželství funguje, Vaše domácnost asi taky, děti vyrostly, osamostatnily se. Vaše paní brzy přijde do let, kdy jí bude ubývat sil a elánu na nějaké lítání okolo. Pak s Vámi třeba ráda posedí i u televize a bude šťastná za zázemí, které u Vás doma má. Ona se asi vdala jako mladá a nevyblbnutá, mám-li to říct tak nějak na rovinu. Pokud jen sedíte doma a prudíte, kde byla a co z toho zase bude, pokud se s ní neumíte odvázat tak, aby ji ani nenapadlo chodit jinam, je asi při její nátuře těžké, být spořádanou věrnou manželkou, jejíž jednou myšlenkou je, aby Vám uvařila svíčkovou v neděli zrovna tak, jako Vaše maminka. Aby bylo jasno, já neomlouvám avantýry Vaší paní a ani je neschvaluju. Pokud chce lítat okolo a bláznit chlapy, měla zůstat sama a jít pracovat někam do podniku s červenou lucerničkou, kde by si do sytosti užila i leccos, oč třeba ani nestojí. Každý máme jinou náturu a jiné potřeby. Nikde tu nevidím, jaké třeba máte Vy koníčky, krom toho, že máte na starosti 20 let ženu, o níž tvrdíte, že by se měla léčit. Proč? Že má ráda sex? Že chce být pro někoho zajímavá a žádoucí? Kdyby to sem napsala žena, že muž lítá jinde, patrně by se dočkala kritiky, že mu neposkytuje to, co by měla. Nic Vám pane nebrání, abyste se rozvedl. Žádné malé děti tím trpět nebudou. Partner, který se od nevěrníka nechá ukecat dopříště, než mu ten druhý zase něco vyvede, a ani neumí dost dobře říct, proč, to musí být nešťastník nebo slaboch. Vy mi tak ani nepřipadáte. Vzal jste si atraktivní ženu - proč jste si nevzal ušmudlanou, nevzhlednou, nevzdělanou, přihlouplou, a co já vím.....jakou...zkrátka úplně opačnou? Proč jste věc neřešil hned po první avantýře? Sám si musíte odpovědět na spoustu věcí. Chápu, přišel jste si ujasnit situaci. Ony věci totiž nejsou jen černé a bílé. Kdy jste ženě naposledy řekl, že jí to sluší? Kdy ji překvapil nečekaným nápadem? Kdy ji někam vzal jen tak? Proč si neužíváte každý den volna, když už nemáte povinnost k dětem? Možná Vás paní vidí jako nudného patrona, s nímž se nezasmála, ani nepamatuje? Popisujete nám tu následky. Dobrá. Ale kde jsou příčiny?

farah.farah
26. prosince • 13:26

No na rovinu, jaký si to udělal takový to má, 20 let jí to toleruje tak že paní ví, že jí to zase projde a ví že má pána na háku. Bůh ví, jestli děti jsou vůbec jeho při téhle manželčině aktivitě. Chtít po někom aby změnil to co 20 let procházelo je dost nereálné, zejména pokud se doma nic nezměnilo a paní tudíž nemá motivaci k tomu to změnit. Z toho co je ta napsané mi ani nepřijde že by ho ty její aféry nějak výrazně zraňovaly, možná ano ale poznat to není a proto asi taky žena nemá potřebu něco měnit, nemá pocit že mu tím co dělá ubližuje....spíš to působí, že je to takový "neobvyklý koníček" který manželovi leze poněkud na nervy ale ví že jiný to nebude asi jako mít za manžela zběsilého sběratele vláčků který dva pokoje přemění na místnost s modely......člověk se s tím prostě naučí žít. :D

Syda1949
26. prosince • 11:29

Dvacet let někomu tolerovat nevěru? Dá se překousnout úlet, ale dvacet let úletů? Buď se chová stejně nebo není normální.

lebahu
26. prosince • 11:28

Na to, aby si ty kufry opravdu sbalil definitivně nemá koule... co by si chudáček sám počal... tak bude "léčit nevěru".
Docela paní obdivuju, že nezdrhla dávno ona.

Mata69
26. prosince • 11:22

Ale ona přeci nic měnit nechce, jí to tak vyhovuje a celé roky tak žije. Má se kam vracet, manžel na ni doma čeká, občas sice zastrašuje sbalenými kufry (svými), ale nakonec se nechá ukecat. Proč by po 20ti letech měla chtít změnu, notabene se "léčit"?

Doporučujeme

Články odjinud