8
Fotogalerie

Jarní kosmetické novinky

Chcete udělat radost svým blízkým, nebo nejlépe sobě? Každá žena se nechá ráda rozmazlovat novou vůní nebo luxusní péčí o své tělo. Podívejte se s námi na jarní kosmetické novinky.

1. Calvin Klein Sheer BEAUTY

Svěží, ovocno-květinová vůně je jiskřivá a bezstarostná. Svými květinovými a hřejivými tóny dokonale evokuje smyslnost a jemnost nahé kůže.

2. Make-up So Energetic Radiance

Make-up So Energetic Radiance obsahuje reflektivní perličky, které odrážejí světlo a dodají pleti zdravý vzhled. Pyšní se unikátním složením obsahující jahodový extrakt, který zaručí perfetkní výsledky. Jeho originální ingredience Actiberry: • zklidňuje pokožku a potlačuje červené skvrny • chrání ji proti volným radikálům a pomáhá tak obnovovat DNA pokožky • chrání buněčnou strukturu pleti proti chemickému a fyzickému poškození

3. Photoderm Bronz Sprej SPF 50+/UVA 35

Sprej s maximální sluneční ochranou s faktorem SPF 50+ na pokožku obličeje i celého těla, který podporuje zhnědnutí pokožky a prodlužuje odstín opálení.

Photoderm Bronz Fluid SPF 50+/UVA 35

Fluid s maximální sluneční ochranou s faktorem SPF 50+ na pokožku obličeje, který podporuje zhnědnutí pokožky a prodlužuje odstín opálení.

Patent Buněčné BIOOCHRANY® poskytuje zesílenou ochranu buněk, díky které je pokožka chráněná proti spálení a předčasnému stárnutí Stimuluje, zintenzivňuje a prodlužuje přirozené opálení a zároveň perfektně chrání pokožku (vysoké a velmi vysoká ochrana SPF) Je obohacen o dioxid mědi, který urychluje syntézu melaninu. Má lehkou texturu, nezanechává mastný film a bílé stopy.

4. Květinové miniatury od Crabtree & Evelyn

Crabtree & Evelyn přichází s limitovanou kolekcí miniatur pro všechny milovníky klasických květinových řad této tradiční značky. Kolekce bude skvělým pomocníkem při cestování nebo třeba hezkým dárkem.

Jedinečná květinová sada obsahuje čtyři miniatury oblíbených vůní Lily, Lavender, Rosewater a Iris. Všechny vůně jsou k dostání v malých kompaktních baleních v podobě tuhého parfému nebo v plnitelných miniflakóncích se sprejem, vhodných třeba i do kabelky.

5. Douglas nails hands feet

Nová řada přípravků Douglas nails hands feet nabízí vše, co je nezbytné pro krásné ruce, nehty a nohy. Ať už si vaše unavené nohy zaslouží po dlouhém a namáhavém dni osvěžující lázeň, nebo rozmazlování a péči v podobě nadýchané hydratační pěny, Douglas má něco právě pro vás.

6. Ayurvédský práškový šampon

Bez konzervantů, bez parfemace, bez alkoholu, bez vody, bez testování na zvířatech, bez chemikálií, bez tenzidů, 100% přírodní prášek, čisté bylinné extrakty, posiluje kořínky vlasů, vitalizuje pokožku hlavy, pro lesklé a hedvábné vlasy, pro zdravý životní styl, občerství vaše smysly. Přírodní šampon jemně čistí, pěstí a posiluje vaše vlasy od konečků ke kořínkům, preventivně působí proti předčasnému šedivění a lupům. Propůjčuje Vám krásně čisté, zářivé, vonící, zdravé a poddajné vlasy. Překrásná vůně garantuje dlouho trvající svěžest vlasů. Bez potřeby přesunovat tekutiny! Zakoupíte na biooo.cz


POJĎTE NAKUPOVAT DO BUTIKU NA DÁMA.CZ!

ČTĚTE TAKÉ:
Orbion: Portál pro cestovatele

Doporučujeme

Články odjinud