Jarní líčení v hollywoodském stylu

Jarní líčení v hollywoodském stylu

Světy filmu, módy a krásy se vždy vzájemně prolínaly, inspirovaly a přinášely tak často zcela nový pohled na ten či onen obor. Zářivých příkladem propojení všech tří odvětví je nová kolekce jarního líčení inspirovaná samotnou továrnou na sny – Hollywoodem.

Americký módní návrhář Michael Kors, oblékající slavné a krásné herečky, vytvořil pro neméně známou kosmetickou značku Estée Lauder jedinečnou linii líčidel, která se skvěle hodí na denní i večerní nošení v průběhu celé jarní sezóny. „Hollywood je místo, kde se rodí fantazie a sny. Inspirací pro barevnou kolekci Very Hollywood vytvořenou pro Estée Lauder je ikonický styl hvězd Hollywoodu, jak z let minulých, tak i ze současnosti, jež je interpretován pro každodenní život,“ říká designér.

„Nikdo nerozumí modernímu stylu hvězd a luxusu tak jako Aerin Lauder a značka Estée Lauder, a právě o něm celá tato kolekce je,“ dodává Kors. Právě dlouholeté přátelství s Aerin Lauder, kreativní ředitelky společnosti Estée Lauder, vedlo k vytvoření jedinečné linie Michael Kors Very Hollywood. Ostatné nejedná se o první spolupráci značky se světově uznávaným návrhářem. Před několika málo lety oslovila Aerin Toma Forda a toto spojení se ukázalo více než šťastné.

Barevnou kolekci pro jaro 2010 tvoří několik výrobků v limitovaném počtu, ty dokonale odrážejí styl jak kosmetického gigantu tak oblíbeného návrháře. Na pultech je poznáte více než snadno – elegantní béžové obaly se zlatavými akcenty uložené v korálově červených krabičkách. Žádnou extravaganci nečekejte, jak Lauder tak i Kors se proslavili klasickou elegancí a typickou americkou modernou a tomu stylu zůstávají věrní.

Vybrat si můžete ze dvou barevných variací. Bel Air Beige tvoří delikátní odstíny béžové se zářivou korálovou, zatímco Rodeo Pink nabízí výrazné tóny malinové v kombinaci s klasickým kouřovým líčením očí. V obou případech palety nabízejí vše potřebné pro vytvoření dokonalého vzhledu filmové hvězdy. Kors spolu s team Estée Lauder připravil tvářenky, paletky očních stínů, tužky na oči, rtěnky, lesky na rty i laky na nehty. A nechybí ani hvězdný výrobek v podobě třpytivého pudru, ten dodává pleti třpytivou auru, bez ohledu na její barvu.



Foto: archiv Estée Lauder, Craig McDean

Doporučujeme

Články odjinud