13
Fotogalerie

Jarní módní inspirace

Jaké barvy, kombinace a materiály letos letí? Inspirujte se kolekcemi třech světových značek a zjistíte, že možná bude stačit sáhnout hlouběji do skříně a skombinovat staré kousky s těmi novějšími.

S.Oliver přináší 70. léta

Romantický „country look“ s rustikálními prvky se vyznačuje přírodním stylem s hrubšími strukturami a pohyblivými prvky. Objevují se žerzejové modely různého druhu, nechybí však ani bavlna, šifon, dutá textilní vlákna či džínovina. Mezi vzory zavládnou proužky, puntíky i květinové motivy, smysl pro detail podpoří krajky a knoflíky. V kurzu zůstává vrstvení, vzdušnost a pohodlí a návrat zažívají kalhoty s laclem.

Inspirace z Itálie: MAURO GRIFONI

Kolekce je odrazem dynamické vize ženskosti, kdy silueta je rozhodujícím prvkem. Nečekané detaily a lehké konstrukce oděvů, klasické věci, které tak dostávají zcela nový rozměr.

Barevná paleta se skládá z intenzivní ultramarínově modré, smetanových tónů a organického odstínu béžové a až po záblesky aqua modré, oranžové, růžové a žluté. Najdeme zde také potisky, jako jsou nepravidelné pruhy, fotografické tisky květin a roje motýlů. Materiály jsou lehké a měkké na dotek. Jsou to například bavlna, úplet, gabardén.

Květinová móda Wesc

Švédská značka zvolila pro svou kolekci jednoduché jarní téma, slunce a pestrobarevnost rozkvetlé louky.

ČTĚTE TAKÉ:
Jak uvázat elegantní uzel?

ČTĚTE TAKÉ:
Děti květin

Doporučujeme

Články odjinud