8
Fotogalerie

Jarní novinky pro krásnou hřívu

Vlasy jsou symbol ženství a korunou vaší krásy. Proto stojí za to si je hýčkat. Máme pro vás několik tipů na vlasové novinky, které stojí za to vyzkoušet.

1. Pantene představuje nové řady vlasových produktů, které byly vytvořeny speciálně pro individuální potřeby tří typů vlasů, tak, jak je identifikovali experti značky po dlouholetém výzkumu. Tři kolekce obsahují produktové řady pro vlasy jemné a bez objemu, pro vlasy barvené a pro vlasy normální až husté. Např. Pantene Pro-V Repair&Protect (kolekce pro normální až husté vlasy) – je řada produktů, které chrání před poškozením, zvlhčuje a posiluje vlasy. Také působí preventivně proti roztřepeným konečkům.

2. V létě je nadměrným slunečním zářením ohrožena nejen pleť, ale i naše vlasy. Aby je každá žena mohla chránit před vysušováním, L´Oreál Professionnel přichází s kompletní letní řadou Solar Sublime ze série expert, která díky technologii Mexoryl S.O.UV-PROTECT vytváří na povrchu vlasu mikroskopický ochranný film chránící krásu a zdraví vlasů. Na kompletní set vlasové péče se můžete těšit od května v salonech L´Oréal Professionnel. K nákupu budou navíc exkluzivní dárky v podobě luxusní trendy tašky v letních zářivých barvách a ochranného spreje nebo séra zcela zdarma.

3. Nová inovovaná řada 3 Weather Taft Volume je první stylingovou řadu Taft, která obsahuje kolagen pro ještě větší push-up efekt a slibuje dvojnásobný objem, aniž by vlasy zatěžovala. Nabízí mega silnou fixaci, a to až na 48 hodin. K dostání pěnové tužidlo a lak na vlasy.

4. Nová řada profesionálních vlasových péčí Kérastase age premium, která byla vyvinuta speciálně pro péči o zralé vlasy a vlasovou pokožku. Oba nové přípravky jsou obohaceny o unikátní kolagen. Lait Substantif- je lehká intenzivní péče, která zpevňuje vlasové vlákno a dodává mu tvar. Vlasy jsou vyživené, snáze upravitelné a plné energie a lesku. Mousse Substantif - je tvarující stylingová pěna podporuje tvar účesu, dodává objem a nezatěžuje. Vlasy jsou plné, pevné a drží tvar.

5. Sada pro narovnání vlasů got2b blow it straight zkrotí nepoddajné kudrnaté i vlnité vlasy do dokonale hladkých a rovných účesů, které vydrží až deset umytí. Tato revoluční novinka se přitom velmi snadno používá. Stačí dva jednoduché kroky a v pohodlí domova si můžete vytvořit nádherný hladký účes bez použití dalších stylingových přípravků.

6. Barvy na vlasy Préférence se dočkaly velkých změn a vylepšení. Kromě nového balení se můžete těšit na inovovanou technologii a hlavně na pět nových intenzivních odstínů. Aby vlasy doslova zářily celých osm týdnů, vyvinul L‘Oréal ještě novou závěrečnou péči, která je součástí barvy Préference. Zlatá tubička obsahuje vyživující vitamín E a další účinné látky, které chrání vlasy před UV zářením a dodávají jim další porci intenzivního lesku. (V prodeji na přelomu dubna května).


POJĎTE NAKUPOVAT DO BUTIKU NA DÁMA.CZ!

Doporučujeme

Články odjinud