Jarní trendy 2010 - Nahá

Jarní trendy 2010 - Nahá

Vedle zářivé běloby a něžných pastelových tónů vládnou jarní barevné paletě pleťové odstíny, které se na těle dokonale splývají s barvou kůže. Decentní slonovina, hřejivá béžová, prozářená meruňková či zlatavá růžová se objevují napříč všemi kolekcemi.

Podíváte-li se na látky, můžete jejich barvy směle přirovnat s odstínům make-upů a pudrů. Jemné nuance béžové se liší stejně nenápadně jako pleť jedné ženy od druhé. Vedle černé a bílé definuje tělová barva základ šatníku, velmi snadno se dá kombinovat se všemi barvami, dobře funguje s khaki zelenou, černou, hnědou, bílou, zlatou stejně jako s neonovou růžovou, sluneční oranžovou, „avatarskou“ modří i zářivě rudou. Výborně vypadají i jednotlivé tóny smíchané do jednoho celku.

Při výběru oděvů se řiďte odstínem své pleti, ne každý tón lichotí. Vybírejte stejně pečlivě jako při nákupu líčidel, vyhnete se tak unavenému vzhledu, který sebou nesou nepadnoucí barvy.

Jak nosit tělové oblečení:

  1. vyberte si jednoduché linie až minimalistický vzhled nebo naopak sáhněte po rafinovaném řasení
  2. doplňky nechejte tón v tónu, skvěle se hodí dřevo, přírodní kůže, jemná bílá
  3. báječně se hodí i kontrastní černé pásky a psaníčka
  4. vlasy a make-up nechejte přirozeně zářivé a jemné
  5. experimentovat lze i s barvou spodního prádla, pro méně odvážné tu je klasické tělové prádlo, pro experimentátorky pravý opak v podobě černé prosvítající přes vrchní oděv











Tipy na líčení:

K béžovému oblečení je dokonalý make-up nezbytností, zcela přirozený vzhled rovnou zavrhněte a sáhněte po výrazné rtěnce v módní korálové a do kabelky si přibalte bronzer.

1. korektor proti unavené pleti Studio Secrets, L'Oreál Paris, Kč 379,-
2. minerální bronzový pudr ve štětci Tropiques Minérale, Lancôme, info o ceně v butiku
3. krémová rtěnka Rouge Volupté v odstínu Rose Paris, YSL, Kč 860,-

Foto: archiv firem

Doporučujeme

Články odjinud