Jarní trendy 2010 – Cyklistické šortky

Jarní trendy 2010 – Cyklistické šortky

To, že krátké nohavice s přehledem válcují tuto sezónu sukně, není žádnou novinkou. Do luxusních butiků i obchodů s konfekcí zamířilo nepřeberné množství šortek v rozmanitých barvách a z mnoho materiálů od hedvábí, plátno, len až po bavlnu. Ovšem návrháři si připravili ještě něco navíc.

Oblíbená součást garderóby žen v 80. letech se toto jaro vrací s plnou parádou. Cyklistické šortky se objevily na přehlídkách na obou březích Atlantiku, do svých kolekcí je zařadil Marc Jacobs, Jean-Paul Gaultier, Ralph Lauren a takové značky jako Louis Vuitton či Prada jim věnovaly velkou pozornost.

Nosí se prakticky s čímkoliv – od elegantních sak po delší tuniky. Své místo si v jarním šatníku rozhodně zaslouží pro svou variabilnost, můžete si i kombinovat s krátkými šortkami a sukněmi, čímž docílíte sportovně-elegantního stylu.

Z materiálů vede samozřejmě Lycra a pružná bavlna, ovšem nechybí ani barevný latex a neoprenová guma. Na ryze sportovní vzhled ale rychle zapomeňte, cyklistické šortky pro sezónu jaro – léto 2010 jsou hlavně o glamour image. Takže žádná obyčejná trička, mikiny a tenisky!







Foto: archiv firem, Patrice Stable (Jean Paul Gaultier)

Doporučujeme

Články odjinud