Jarní trendy pro vlasy

Jarní trendy pro vlasy

Přední kadeřníci vytvořili kolekci pro jarní sezónu plnou dobrodružství, luxusního stylu a uvolněné atmosféry, kterou příznačně nazvali Cestovní deník. Trendy v účesech se totiž inspirují v exotických koutek celého světa, a to luxusními letovisky i méně okázalými destinacemi.

Kolekce účesů Cestovní deník od L'Oreál Professionel tvoří dvě linii, tak aby si vybrala opravdu každá žena, bez ohledu na věk či styl. Na jedné strany velmi sofistikovaná dáma vychutnávající si labužnicky všechny příjemné stránky luxusu a na straně nespoutaná dobrodružka, co se nebojí vydat na cestu bez přesného plánu, kdy musí improvizovat a tím se i bavit.



Žena Majirel se na jaře mění v sofistikovanou cestovatelku, je si plně vědoma své tajuplné krásy a nebojí se ani elegantní extravagance. Na svých cestách si pečlivě vybírá místa, kde bují kulturní život, klid v soukromí a nikdy neopouští eleganci a to ani na úkor pohodlí. Dbá maximálně na bezchybný vzhled a totéž vyžaduje i na cestách. Proč létat turistickou třídou, když existují soukromá letadla? Když vlak, jak jednoznačně slavný Orient Express. Do mořských vln se vrhá jen na palubě elegantní jachty, ze které v přístavu přestoupí do Rolls-Royce a zamíří do víru nespoutaného života přímořských letovisek, ať již v Maroku, na Bahamách či Seychelských ostrovech. Zbožňuje Casablancu, kubánskou Havanu či indický Darjeeling, stejně jako klasický filmy z těchto oblastí. A právě filmové hrdinky inspirovaly Yannicka D'Is k vytvoření trojice účesů pro náročné ženy.


Hluboké odstíny světlých i tmavých barev dodávají vlasům přirozenost a eleganci klasických hollywoodských krásek. Samotný účes zůstává nadýchaný, lehký a přitom zcela pod kontrolou a bez jediné chybičky. Připravte si kulatý kartáč a fén, ze kterých se neodejdete.



Linie Luocolor nese jméno Adventurer, nebo-li dobrodružka. A právě dobrodružství, nespoutanost a touha po nepoznaném a lehce riskantním zcela charakterizují povahu představitelky této účesové řady. Romantická žena, co si hlavu neláme přesnými plánováním každého svého kroku a nechává se prostě nést proudem života, si nenechává od nikoho nic diktoval, ráda porušuje daná pravidla a svou mysl promítá i do svého vzhledu. Jemně a svěže působící image je pro ni naprostou nezbytností, žádné náročné úpravy a spoustu času stráveného před zrcadlem. Což ovšem ani v nejmenším neznamená, že o sebe nedbá. Ale na rozdíl od ženy Majirel, je žena Luocolor více uvolněná a více než Azurové pobřeží Francie i láká poušť Gobi, Kaymanské ostrovy a nekonečné africké pláně.


Jemné a svěží kombinace přírodních odstínů dávají hlavní směr jarních účesů Luocolor. Vrstevní jednotlivých pramenů vnáší do kštice nový život a mezi povinnou výbavu patří lesk TecNiArt, s jehož pomocí dosáhnete oslnivého vzhledu.

Foto: archiv L'Oreál

Doporučujeme

Články odjinud