Zdroj: PR

Zdroj: PR

 Zdroj: PR
 Zdroj: PR
 Zdroj: PR
 Zdroj: PR
6
Fotogalerie

Jaro je tu. Nejvyšší čas na pořádný detox vašeho organismu

Letošní zima nám dala pořádně zabrat. Proměnlivé počasí, chřipka a rýma na každém rohu. Nejvyšší čas dodat vašemu imunitnímu systému pořádnou dávku energie. Bude–li mít totiž vaše tělo dostatek vitamínů, minerálů a dalších životně důležitých prvků, nemá důvod strádat. Ba naopak, stane se přirozeně odolnějším, což představuje tu nejlepší prevenci.

Životní styl nás ovlivňuje více než dědičné předpoklady

Myslíte si, že za váš zdravotní stav mohou převážně dědičné faktory? 51 % našeho zdraví závisí na životním stylu a dědičné predispozice se na nemoci podílejí pouze z 25 %. Takže zvíce než poloviny můžeme ovlivnit svůj zdravotní stav tím, jak žijeme a jak se stravujeme.

Aloe vera vás hýčká zevnitř i z venku

Ne nadarmo se přezdívá této všestranné bylině rostlina nesmrtelnosti. Skrývá se v ní přes 200 bioaktivních složek – od vitamínu A až po zinek. Ačkoli má léčivé schopnosti, je na rozdíl od klasické chemické léčby bez vedlejších účinků.

A v čem je tak výjimečná?

  • Potlačuje záněty
  • Léčí rány
  • Posiluje imunitu
  • Zbavuje tělo odpadních látek – báječně se hodí k detoxikaci organismu
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Koncentrace zdraví

Nejčistší podobu aloe najdete v LR Drinking Gelech. Tyto koncentráty jsou vyrobeny z 89 % - 98,2 % čistého aloe vera gelu. Aloe vera typu Barbadensis Miller, ze které se tyto gely vyrábějí, patří mezi rostliny, u kterých jsou účinky prokazatelně vyšší. Z každé rostliny se navíc sklízí ručně pouze šest listů 3x za rok! Rozhodně doporučujeme nakupovat LR Aloe Vera Gely pouze od certifikovaných LR poradců, jedině originální produkty LR jsou skladovány ve specializovaných prostorech a vždy jsou zákazníkovi prodávány jen ty nejčerstvější.

Doporučujeme spolehlivě nejlepší výrobky Aloe Vera ZDE!

Geniální recept z živočišné říše

Nejzákladnějším elementem zdraví je především posílení imunitního systému. Zatímco aloe vera imunitu posiluje a detoxikuje organismus, tekuté LR Colostrum imunitu přímo formuje.

Odkud se kolostrum bere?

Vzniká v mléčných žlázách krávy bezprostředně po porodu a je první tekutinou, kterou tele přijímá a pomáhá mu přežít. Jen díky němu si může vytvořit vlastní imunitní štít a ustát nápor počátečních virů, bakterií a plísní, které na jeho křehký organismus útočí v prvních dnech po narození.

Vědecké studie prokázaly, že kolostrum má stejný blahodárný efekt i na lidský organismus s tím rozdílem, že lidský organismus nepotřebuje imunitní systém budovat, ale potřebuje jej posilovat a udržovat v rovnováze. Investujte do prevence!

LR Health & Beauty vychází z faktu, že investice do prevence je jedním z pilířů zdravějšího a spokojenějšího života. Široký sortiment doplňků stravy klade důraz na nejvyšší jakost zajištěnou mezinárodními atestacemi a certifikací. Colostrum od LR je, stejně jako Aloe Vera Drinking Gely, nesrovnatelné s mnohými typově podobnými výrobky na trhu, s maximální koncentrací dané látky a nulovým procentem toxinů.

Doporučujeme

Články odjinud