Zoot.cz 2799 Kč

Zoot.cz 2799 Kč

Zara 1599 Kč
Zara 1299 Kč
Stradivarius 2599 Kč
Stradivarius 1399 Kč
49
Fotogalerie

Jaro se blíží: Jaké bundy a kabáty si můžete pořídit už dnes?

Únor se pomaličku chýlí ke konci a mnoho lidí už nedočkavě vyhlíží jaro. To si bude žádat obměnu šatníku, ve kterém se jistě neztratí nová bundička nebo kabát. Nosit je můžete už teď! Jak na to?

Letos letí semiš, najdete ho na trenčkotech i na křivácích. Co se týká zdobení, můžete vybírat z květinových výšivek, kostkovaných vzorů a zdobných pruhů na rukávech. Co se barev týká, vsaďte na ty pastelové, které k jaru zkrátka patří.

Pokud máte raději klasiku, béžový trenčkot nebo černá kožená bunda se vám ve skříni rozhodně neztratí. Už jen z toho důvodu, že se jedná o dva základní kousky každého šatníku.

Inspirujte se v naší galerii:

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Jak tyto kousky nosit už teď? Třeba takový kožený křivák můžete obléknout pod svůj oblíbený zimní kabát místo saka. Jarní náladu přinesete zejména s pastelovými barvami. Třeba pudrově růžový křivák bude vypadat dokonale pod šedým kabátkem. Kombinovat ale můžete i jiné barvy.

Jak si vybrat kabát, aby vám slušel? Rady najdete ZDE.

Pokud netoužíte po experimentech, v obchodech je na výběr i mnoho kabátků vhodných do chladného počasí, jen v barevnějším provedení. Tak se k jaru alespoň trochu můžete přiblížit. Barva vám zlepší náladu, psychicky vás zahřeje i zkrátí dlouhé čekání na teplejší dny. Zkuste třeba zelený kabát za 1399 Kč, jehož barva navodí tu správnou jarní náladu. Seženete ho v obchodě Stradivarius – mrkněte do naší galerie, kde ho najdete. Tak co, líbí se vám?

Podívejte se na video o tom, jak se postupně vyvíjel styl kabátů:

Doporučujeme

Články odjinud