Játrům prospěje očista

9 komentářů

balenka
9. dubna • 15:14

Bezva věci na detoxikaci jsem našla na samoleceni.cz :)
Mají tam od čajů přes ostropestřcové tabletky až po super věc 4-3-2-1 DETOX a to je pitná detoxikační kůra. Cítím se jako znovu zrozená ;)

pkristy
29. března • 12:14

Jarní očista je asi důležitá. Já například piju čistící čaje, dělají mi dobře. Jinak k těm paprikám na obrázku - jistě nejsou bio (bio potraviny jsou prý nevzhledné, ale zdravé) a řekla bych, že nejsou ani nebio. Tipla bych to spíš na umělou hmotu... :-)

Herulinka
28. března • 16:03

No nevím, co je špatného na pojmu hroznové víno, tím je jasně řečeno, že nejde o nápoj, ale právě o ty hrozny...navíc hrozny můžou být třeba i rybízové atd., takže polemiku na toto téma bych asi raději nerozváděla...
Jinak když vidím ty papriky na obrázku, tak ty mám hodně ráda, ale nedávno jsem se doslechla, že ty, co nejsou bio, obsahují hodně pesticidů. Biopapriky jsou zase hodně drahé, takže jíst je denně, asi skončím pod mostem...

Harpie
28. března • 15:21

Čeština jest vskutku bohatým jazykem,tak se zklidněte dámy,užívá se jak slovo"hrozny,"tak i "hroznové víno":-)

Míša. Kulička
27. března • 21:56

Ano, taky mě to vytáčí. Jaké hroznové víno??? Prostě hrozny !!! Víno je nápoj.

_0_
27. března • 15:08

zajímavý článek.... já se dočetla je to vědecký výzkum že veškeré očistující a detoxikační kůry jsou jen vytahování peněz lidem z kapes.
Játra jakož chemická továrna provádějí detoxikaci neustále a každý den.
Je třeba jak je výše uvedeno omezit přísun tuků a dodržovat pitný režim ,nejlépe čaje bylinkové nebo vodu ne minerálky a džusy.
Změnit jídelníček už tím že vyřadíme potraviny které obsahují množství E ček..barviva chuťové emulgátory atd...
Nejíst maso,uzeniny prostě si zahrát na vegetariána aspoň na týden.
Ulehčíme tak játrůmjejich práci a bude nám lépe

kufr
27. března • 12:52

KLdy už konečně pochopíte, Pražáci, že víno ať už jakékoli je nápoj, hrozny jsou pouze surovina k výrobě toho vína. Takže víno může být hroznové, šípkové, jablečné a jaké ještě nevím, ale víno je nápoj.

Harpie
27. března • 11:55

Velice důležité,a v dnešní době obzvláště kdy je zanešena toxiny celá planeta.Neměly bychom očistu jater podceňovat,jsou naše malinkatá továrna na odpady,odpadní trubky aj.,se také musí čas od času čistit:-)

ovčí.babička
27. března • 9:39

Je opravdu velmi důležité čistit játra. Mnozí lidé s akné, by se ho zbavili,kdyby si vyčistili organismus.Nejdůležitější jsou asi játra a střeva. Když je tělo zanešené,tak odpadní látky jdou ven i kůži,z čehož může být právě akne...

Doporučujeme

Články odjinud