Je to chronický nevěrník? Takhle to poznáte hned na začátku

Je to chronický nevěrník? Takhle to poznáte hned na začátku

Existují muži, kteří se mohou zamilovat sebevíc, přesto jsou ale neustále nevěrní a vyhledávají nová a nová dobrodružství. Na vás je, jestli se s tím dokážete smířit, nebo se takovému muži raději chcete vyhnout. Jak poznat hned na začátku vztahu, že nebudete nikdy jeho jediná?

Je často nedostupný a má podivné výmluvy

Když se mu snažíte dovolat nebo se s ním spojit přes zprávy, často se stává, že se vám to nepodaří. Buď je nedostupný, nebo telefon prostě nebere a na zprávy nereaguje. Později se ozve sám s nějakou nejasnou výmluvou, případně se snaží převést řeč jinam, a odvést tak pozornost. Většinou to ale udělají tak chytře, že vám dá dost práce to zpozorovat.

Pokračování 2 / 6

Je háklivý na svůj telefon

Tímto samozřejmě nechceme říct, že byste mu tajně měla lézt do telefonu a kontrolovat mu zprávy. Pokud ale před vámi chrání mobil neprůstřelným heslem, které za žádnou cenu neprozradí, jakmile mu telefon zavibruje, okamžitě se po něm sápe, abyste nic nezahlédla, a když nedopustí, abyste někdy viděla na obrazovku, protože by mu tam mohla naskočit nečekaná zpráva, je téměř jasné, že něco tají. Samozřejmě, každý má rád své soukromí, kdo ale nemá co tajit, není na něj tak háklivý.

Pokračování 3 / 6

Věčně nemá čas

Má pořád spoustu práce, zájmů a setkání, na která vás s sebou nikdy nebere. Vypadá tak trochu jako workoholik a vlastně vám jeho zaneprázdněnost imponuje, protože to vypadá, že je úspěšný a žádaný. Často se ale za nedostatkem času skrývá fakt, že jeho pochůzky často končí v ložnici a dost času mu také zabere vymýšlení výmluv.

Pokračování 4 / 6

Jste ta, se kterou podváděl

Jak jste se vlastně dali dohromady? Byl před vámi v dlouhodobém vztahu a v jednu chvíli se současně vídal jak s vámi, tak s bývalou partnerkou, než se ji kvůli vám rozhodl opustit? Pak nemůžete čekat, že bude věrný. Většinou platí, že když to udělal jednou, je schopný udělat to zas. Buďte proto na pozoru.

Pokračování 5 / 6

Je neustále v obležení žen

Kamkoliv spolu přijdete, všude má okamžitě kolem sebe hromadu známých, samozřejmě většinou žen. Vidíte, jak si vás pokradmu prohlížejí, a sledujete, jak zároveň usilují o jeho pozornost. Když se ptáte, co jsou zač, většinou vám odpoví, že jsou to jeho bývalé nebo dobré kamarádky. A znáte to – kamarád taky rád…

Může být nevěra prospěšná ve vztahu? Podívejte se na video:

Pokračování 6 / 6

Prostě cítíte, že je něco špatně

Jestliže nejste nějak přehnaně žárlivá, a přesto máte pocit, že není něco v pořádku, pak se možná nemýlíte. Obzvlášť, pokud se toho pocitu nemůžete zbavit dlouhodobě. Ne nadarmo se říká, že ženy mají šestý smysl a takové situace dokážou vycítit. Dejte si ale pozor, aby nešlo spíš o paranoiu.

Co považují za nevěru ženy a co muži?

Doporučujeme

Články odjinud