Je váš sexuální život na vrcholu? Takhle to poznáte

Je váš sexuální život na vrcholu? Takhle to poznáte

Možná vám občas proběhne hlavou otázka, jestli prožíváte ten nejlepší sex v životě, nebo vás ještě čeká něco daleko intenzivnějšího. Víme, jak poznáte, že jste ve svém sexuálním životě na vrcholu!

Záleží vám na orgasmu toho druhého

Je pro vás důležité, abyste oba dosáhli vyvrcholení stůj co stůj. Někdy to není jednoduché, přesto se ani jeden nevzdáte, dokud nejsou obě strany spokojené. Navíc se oba znáte natolik dobře, že přesně víte, co toho druhého vystřelí až ke hvězdám.

Pokračování 2 / 6

Nemáte problém o sexu mluvit

O milování spolu mluvíte s takovou přirozeností, jako byste se bavili o tom, co jste měli k obědu nebo jaký byl váš den v práci. Nemáte problém říct si, co se vám líbí, po čem toužíte a jaké jsou vaše tajné fantazie, aby vaše prožitky byly v posteli ještě silnější.

Pokračování 3 / 6

Jste ochotní vyzkoušet téměř cokoliv

Oba jste otevření, důvěřujete si a jste ochotní experimentovat. Neváháte k potěšení využít různé hračky nebo vyzkoušet neznámé prostředí. A hlavně – cokoliv, co zkoušíte spolu, vám přijde normální a přirozené. Možná jste v minulosti některé praktiky odmítala, ale se současným partnerem vám přijde samozřejmé je provozovat.

Pokračování 4 / 6

Neberete sex pokaždé až tak vážně

Sex si užíváte, ale když se naskytne nějaký moment, který vám ho naruší, život se vám kvůli tomu nehroutí. Pokud nechtěně spadnete z postele a dostanete neovladatelný záchvat smíchu, je to vlastně milé zpestření. A navíc – takové malichernosti vaše milování opravdu nemohou zničit!

Pokračování 5 / 6

Ve všem se shodnete

Někdy si rádi užíváte nekonečně dlouhou předehru, jindy zase raději jdete rovnou na věc. Občas ho chcete mít v moci vy, příště zase on ovládne vás. Důležité ale je, že se vždy shodnete v tom, po čem v daném okamžiku toužíte, a funguje mezi vámi naprostá souhra.

Pokračování 6 / 6

Po sexu se potřebujete zotavit

Znáte takový ten stav, kdy se vám po sexu jenom představa toho, že se máte postavit na nohy, zdá zhola nemožná? Kolena máte jako z gumy, cítíte se malátně a nejste schopná přemýšlet… Tak to má vypadat poté, co prožijete opravdu uspokojivý sex. Vysílená jste natolik, že toužíte jen po spánku… Nebo po dalším kole.

Odradíte muže, když si řeknete, co chcete? Podívejte se na video:

Doporučujeme

Články odjinud