Jediný doplněk stravy, který potřebujete k omlazení pleti!

Jediný doplněk stravy, který potřebujete k omlazení pleti!

Už žádné experimenty s doplňky stravy obsahujícími různé kolagenové směsi či kombinace látek, které nemají žádný pozitivní vliv na pleť. Collagen+11 by ANNA BRANDEJS obsahuje látky s vědecky ověřenými účinky a látky s prokazatelnými účinky na pokožku a pleť.

Proč zvolit doplněk stravy Collagen+11 by ANNA BRANDEJS?

  • Ve složení tohoto produktu najdete rybí kolagen typu I, který je jako jediný určený k omlazení pokožky. Účinky rybího kolagenu obsaženého v Collagen+11 by ANNA BRANDEJS potvrzuje klinická studie.
  • Účinky vysokých dávek rybího kolagenu násobí patentované ceramosidy, jejichž účinky také potvrzuje klinická studie.
  • Obsažený vitamín C podporuje vlastní produkci kolagenu v buňkách.
  • Součástí složení jsou i antioxidanty, které pomáhají ochránit pokožku před negativními účinky oxidativního stresu. Antioxidanty jsou zastoupeny v rámci extraktu z granátového jablka, vitamínu E, lykopenu.
  • Obsahuje látky napomáhající k udržení pevné pokožky, např. měď, zinek, vitamín B5, vitamín D, kyselina hyaluronová.

Collagen+11 by ANNA BRANDEJS je komplexním produktem s kombinací látek, díky které můžete pozorovat první viditelné známky omlazení pokožky již po několika málo týdnech užívání. Tento doplněk stravy již není nutné kombinovat s dalšími produkty na „vnitřní omlazení“ pleti, obsahuje všechny důležité látky pro omlazovací kúru.

Klinické studie na lidech prokázaly tyto pozitivní účinky rybího kolagenu obsaženého v Collagen+11 by ANNA BRANDEJS:

  • Zpevnění kůže o 26,6 %.
  • Sjednocení barevného tónu pleti o 15 %.
  • Rozjasnění pleti o 10 %

Pozn. výše uvedené po 12 týdnech užívání.

collagen-cz.jpg

U patentovaných ceramosidů, klinické studie potvrdily:

  • Lepší hydratace pleti o 23 % po 2 týdnech užívání a o 36% po 60 dnech užívání.
  • Méně šupinek na pleti a úleva od pnutí u 75 % účastníků po 2 týdnech užívání.
  • Redukce vrásek o 9 % po 2 týdnech užívání a o 19 % po 60 dnech užívání.
  • Lepší elasticitu pleti o 15 % po 2 týdnech užívání a o 36 % po 60 dnech užívání.
  • Zjemnění pleti o 63 % po 60 dnech.

Vybrané reference uživatelů Collagen+11 by ANNA BRANDEJS

Collagen +11 používám poctivě jeden měsíc a to 5 tabletek denně. Dokoupila jsem si Beautiful Hair a upřímně přiznám, že jsem po tak krátké době (4 týdny), tak výrazné zlepšení nečekala, jak pleť, tak vlasy obrat o 180 ° !

Je mi 47 let a poslední rok jsem měla velké problémy s akné ve tvářích a petechiemi zejména v obličeji, které mi nyní zcela vymizely!  Moje pleť je celkově pevnější, bez šupin a ráno odpočatá 😊.

Takto nezafungovala ani aplikace plazmy, kterou jsem podstoupila již 5x (období vždy po 3 měsících) a navíc bez bolesti a pro mě bez dalších nepříjemných modřin v obličeji.  DĚKUJI !!!!!

„ Po 1. měsíci užívání pozoruji už výraznější účinky. Celkově je pleť hydratovanější a přestalo pnutí pod očima. Jelikož už mám zralou pleť (53 let), a kůže více ochabuje, vidím změny i ve vypnutí pleti. Nejvíce však pociťuji rozdíl v očním okolí, kde vrásky (tzv. kohoutí stopa) je méně viditelná. A ještě na závěr mi připadá pleť sjednocená, jako by po použití tónovacího krému. Už se těším jak vypotřebuji druhé balení.„

„Musím uznat, že i po pouhém měsíci užívání pozoruji změny na svém těle. Mám pocit, že mám mnohem hezčí pleť. Už není tak moc zašedlá a přijde mi, že se začíná sjednocovat její tón. Vzhledem k tomu, že nemám pleť úplně v jednom tónu, tak doufám, že se to dalším užíváním bude ještě více zlepšovat. Přestože netrpím na pupínky, tak kvůli nejednotnému tónu pleti jsem byla nucena používat make-up.

Kromě pleti vidím změny i na vlasech, jsou více lesklé a nejsou tak bez života. Mám z toho opravdu dobrý pocit. Přestože jsem používala různé masky, kondicionéry a tonika, tak jsem díky těmto kosmetickým přípravkům žádná změnu nezaznamenala.“

96,2 % uživatelů Collagen+11 by ANNA BRANDEJS hodnotí účinky produktu nejvyšším oceněním, tj. „Dokonalé“. Více referencí zákazníků uživatelů Collagen+11 by ANNA BRANDEJS naleznete zde.

Doplněk stravy Collagen+11 by ANNA BRANDEJS můžete zakoupit na e-shopu Medaprex, kde také najdete více informací o složení a odpovědi na nejčastější otázky k tomuto produktu, viz https://www.medaprex.cz/cs/internetovy-obchod/doplnky-stravy/collagen-11-by-anna-brandejs-1431.html

Klinické studie

Rybí kolagen Naticol

1) Duteil, L., Queille-Roussel, C., Maubert, Y., Esdaile, J., Bruno-Bonnet, C., Lacour J.-P. Specific bioactive natural type 1 collagen peptides oral intake reverse skin aging signs in mature women. Journal of Aging Research & Clinical Practice 2016 ; 5(2): 84 - 92

Ceramosidy

2) Bizot, V., Cestone, E., Michelotti, A., Nobile, V. Improving Skin Hydration and Age-related Symptoms by Oral Administration of Wheat Glucosylceramides and Digalactosyl Diglycerides: A Human Clinical Study. Cosmetics 2017; 4, 37

Doporučujeme

Články odjinud