Jednoduše krásná

Jednoduše krásná

Sluneční paprsky a rozkvetlé stromy přímo lákají ven, proč tedy zůstávat doma? Brzdí vás snad povinnosti k vaší pokožce? Myslíte si, že potřebujete hodně času, abyste vypadala krásně? Omyl! S chytrými přípravky získáte svěží vzhled, krásnou pleť a dostatek času na procházku, zahradní party nebo sport pod širým nebem.

Obličej

Správná a pravidelná péče o pokožku patří mezi nezbytnosti. S moderními zkrášlovadly již ale nemusíte trávit hodiny před zrcadlem v koupelně. Na odlíčení celého obličeje včetně očního make-upu si zvolte jemné odličovací mléko Vichy Purete Thermale. Obsahuje termální vodu, která se postará o zklidnění pleti a ubichinon, který aktivuje dýchání buněk a přirozený proces detoxikace. Výsledkem pravidelného používání je jemná pleť bez zarudnutí a dehydratace.

Další variantou jsou dětské čistící ubrousky. Skvěle vás zbaví líčení a nečistot a zanechají pokožku jemnou a zářící. Ubrousky určené pro děti jsou daleko jemnější a šetrnější k pleti než kterékoliv jiné. Pokud máte mastnější pleť doporučujeme obličej po jejich použití osvěžit studenou vodou, smyjete tak poslední stopy po mastnotě. Ubrousky představují i skvělou alternativu na cesty, zvláště do oblastí, které neoplývají čistou vodou.

Peeling nebo pleťovou masku? Stojíte-li před tímto rozhodnutím, sáhněte po čistící masce Avon Pore-Fection Cleansing Mask. Ta totiž zvládne obojí v jednom čase. Aplikujte na čistou tvář, po 15 minutách, kdy maska zaschne, navlhčete obličej vlažnou vodou a masku krouživými pohyby postupně smyjte. Výsledkem vám bude důkladně odpočatá, vyčištěná a jemná pokožka. Tuto proceduru si dopřávejte pravidelně 2-3 krát týdně, nejlépe mimo koupelnu. Maska totiž obsahuje jíl, který ve vlhkém prostředí špatně zasychá. Prostě si pohodlně lehněte v obýváku na gauč a nechte se hýčkat.

Potřebujete-li uhasit žízeň své pleti, zbavit ji podráždění, zarudnutí a zašedlosti, sáhněte po gelové hydratační masce Lancome Hydra Intense. Obsahuje extrakt z Impereta Cylidrica, subtropické rostliny známou pro svou úžasnou schopnost odolávat těm největším suchům. Okamžitě po použití masky zmizí jemné vrásky a pleť si zachová maximální stupeň hydratace. Aplikujte dostatečnou vrstvu na suchý obličej a nechte 5 minut působit. Poté zbytky přípravku setřete jemným ubrouskem. Masku můžete také použít na noc místo výživného krému. Tuto kúru provádějte 2 krát v týdnu. Ráno uvidíte jen zářivou pokožkou plnou vitality.

Líčení

Zdravá pleť již nepotřebuje tuny líčidel. Naopak v jemné make-upu vynikne vaše kráse více. Na jemné líčení horkých dnů si vystačíte se dvěma přípravky. Jedním z nich, který by vám rozhodně neměl chybět v kabelce, je gelová tvářenka Rimmel Blush Tint v odstínu Flirty. Výrazné červené barvy se nemusíte bát, na tvářích vám vykouzlí svěží a přirozeně vyhlížející ruměnec. Naneste malé množství také na víčka místo tradičních stínů a na rty místo rtěnky. Vydrží dlouho a vypadá skvěle.

Bezbarvá řasenka vám poslouží hned dvakrát. Jemně zvýrazní řasy a skvěle zafixuje obočí v tvaru, ve kterém má. Řada žen na léto zajde do kosmetického salónu a řasy si nechá natočit a nabarvit. Skvělé řešení! Gelová řasenka pak dovrší celé dílo do dokonalosti a kromě estetického hlediska, dodá křehkým řasám výživu a ochranu před vysušujícím sluncem. Po takovémhle expresním líčení očí pročešte obočí a váš pohled se stane dokonalým.

Tělo

Pravidelným obrušováním celého těla získáváte hladkou a na dotek jemnou pokožku. Neztrácejte čas ani peníze a rovnou si pořiďte sprchový gel a peeling v jednom. V osvěžující letní vůni najdete chytrý přípravek Avon S-S-S Exfoliating Body Scrub. Krémový gel pokožku dokonale očistí, zbaví ji odumřelých buněk a zvlhčí během sprchování. Zvláštní péči věnujte loktům, kolenům a kotníkům, právě zde kůže vysychá nejčastěji. Takto zkrášlené tělo přímo vyzývá k dodání bronzové barvy.

Letní počasí přímo láká, abychom změnily po zimě vybledlou kůži za krásně opálenou. Odborníci však řadu let varují před přílišným vystavováním se na slunci. Řešení se nabízí v podobě samoopalovacích přípravků. Mezi ty nejvyhledávanější po právu patří L’Oreal Sublime Bronze – sluníčko ve formě tělového mléka, gelu či spreje dodá pokožce jednotný bronzový nádech, díky AHA kyselinám jej vyhladí a vy pak bez obav můžete vklouznout do plavek.

Vlasy

Jennifer Aniston se proslavila nejen díky seriálu Přátelé a svatbě s Bradem Pittem, ale také díky svému vždy dokonalému účesu. Tajemství jejích lesklých vlasů se skrývá s lahvičce, kterou najdete v každé drogérii či supermarketu. Tato herečka žijící ve věčně slunné Kalifornii si svou kštici hýčká řadou L’Oreal Multivitamin. Krémový kondicionér plný výživných látek vám poslouží také jako skvělá vlasová maska. Stačí jej nanést na čerstvě umyté vlasy a nechat působit delší dobu – 15-30 minut ale třeba ji celé odpoledne. Po umytí získáte stejně skvělé vlasy jako Jennifer.

Vypadáte skvěle, tak alou na čerstvý vzduch!

autor: Simona.cz foto: Vichy, Hartmann-Rico, Avon, Lancome, Rimmel, Sephora, L’Oreal

Doporučujeme

Články odjinud