Jeďte a vyhrajte Hannah!

Jeďte a vyhrajte Hannah!

Druhý květnový den se v Plzni pořádá Škoda Bike Marathon. Všichni cyklističtí fandové, profesionálové, ale i rodiny s dětmi mají stále možnost přihlásit se do závodu Škoda Bike Marathon, který se pojede 2. května 2004 v Plzni.

Část trati prvního ročníku závodu na horských kolech povede přes areál plzeňské Škodovky a bude zpestřena netradičními průmyslovými překážkami. Větší část závodu však vede přírodním terénem. Jedním ze sponzorů je firma Hannah Czech, a. s., výrobce outdoor vybavení a sportovního oblečení, se sídlem v Plzni. Výrobky této společnosti budou mít možnost závodníci vyhrát.

Pro ty nejlepší jsou přichystány zajímavé ceny. „Jsme rádi, že vítězům můžeme věnovat také naše výrobky. Těšit se mohou, například na spací pytle, stany, fleecové oblečení a další značkové produkty Hannah. Zároveň pro účastníky zajišťujeme bezplatný servis kol na startu i v průběhu závodu,“ řekl Filip Komorous z marketingového oddělení společnosti Hannah Czech a. s.

Závod se pojede na třech tratích – 8, 35 a 60 kilometrů, přičemž nejkratší trasa je doporučena pro rodiče s dětmi do 15 let a startovné je zdarma. Na šedesátikilometrové trati je startovné stanoveno na 100,- Kč. Začátek závodu je plánován na 10:00 hodin z náměstí Emila Škody v Plzni (naproti 1. bráně Škody). Slavnostní vyhlášení a losování startovních čísel o ceny proběhne v 16:00 hodin.

Pro každého kdo se chce ještě přihlásit má možnost, buď osobně v image prodejně Hannah Czech a.s. na Americké tř. 54 v Plzni nebo e-mailem – prihlasky@skodabike.cz.

Společnost Hannah Czech a.s. je výhradním dodavatelem rukavic pro Aleše Valentu, Olympijského vítěze ze Salt Lake City v akrobatickém lyžování – skocích. Hannah své sponzorské aktivity nerozvíjí pouze v rámci ČR, ale směřuje je také do zahraničí. Sponzorsky se podílí na vybavení například belgické reprezentace ve sjezdovém lyžování či některých extrémních horolezeckých výprav jako je momentálně expedice na Cho Oyu GO 8000.

zdroj: Mmd

Doporučujeme

Články odjinud