Jen žádný sex, říká Brousek své milence každý večer

Jen žádný sex, říká Brousek své milence každý večer

Herec a muzikant Ondřej Brousek (29) si už dva roky libuje ve svém vztahu s hereckou kolegyní Annou Remkovou (29), kvůli které opustil před dvěma lety svou manželku Adélu Gondíkovou (37).

S přítelkyní poprvé hraje v Divadle Na Fidlovačce přímo manželskou dvojici v anglické hře s předlouhým názvem "Jen žádný sex prosím, jsme přece Britové! aneb Všichni v tom jedou".

"Je to bláznivá komedie o tom, co se všechno může stát, když zásilkový obchod pošle mladým manželům místo švédských skleniček erotické zboží. Nikdy jsem v takové hře nehrál, takovéto komedie jdou skvěle mému tatínkovi," vysvětluje nejmladší z rodu Brousků, který je moc rád, že je na scéně se svou milenkou.

"I když hra říká Jen žádný sex, tak v životě žiju přesně naopak. Můj vztah je naprosto v pohodě, ale o svou dceru Nelinku se starám, teď jsem s ní šel do první třídy," svěřuje se hrdý otec, který je rád, že jeho dcerka je hudebně nadaná, hraje na piáno a zpívá.

Ondřej Brousek často komponuje scénickou hudbu, teď skládá - jak jinak- muzikál. Bude prý o jedné významné osobnosti, víc ale nechce prozradit. "Ale bude úplně jiný, než jsou současné muzikály," tvrdí.

ČTĚTE TAKÉ:
Kondomy už nejsou "cool"


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud