Jennifer Aniston (42) miluje sprosťárny!

Jennifer Aniston (42) miluje sprosťárny!

Herečka Jennifer Anistonová (42) tvrdí, že není až taková "slušňačka", jak si většina lidí myslí. Prý si ráda zanadává a vypráví sprosté vtipy.

Hvězda seriálu Přátelé je známá tím, že vypadá jako slušná holka. Ona sama se ale proti takové image bouří a tvrdí, že má dosti zemitý smysl pro humor. A vůbec jí prý nevadí trochu si ulevit nadáváním.

"Nejsem sprostá před lidmi, které neznám, ale s přáteli se občas podělím o neslušný vtip. Nejsem až tak stoprocentně slušná. také ráda nadávám. Nejradši na různé variace slova 'f***'. Je to dost užitečné slovíčko," řekla herečka reportérům listu OK!

Jennifer, která byla vdaná za Brada Pitta a momentálně chodí s kolegou Justinem Therouxem, tvrdí, že je teď mnohem spokojenější, než bývala.

"Jak člověk stárne, začíná se lépe cítit ve svém těle, ve své kůži, lépe přijímat to, kým je. A také člověk začne být více asertivní.

Naučila jsem se, že na spoustě věcí nezáleží. Hlavně, když se člověk baví a užívá si to - a samozřejmě tím nikomu neškodí," dodala blond kráska.



STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

ČTĚTE TAKÉ: MAMINKA.CZ - Web pro těhotné a maminky!

Doporučujeme

Články odjinud