Jennifer Aniston chce dítě i bez chlapa!

Jennifer Aniston chce dítě i bez chlapa!

Herečka Jennifer Aniston (41) zvažuje, že si pořídí dítě i bez partnera. Svým přátelům se svěřila, že se chystá jít "plnou parou vpřed" a dítě mít ještě letos, uvádí deník National Enquirer.

Jednačtyřicetiletá hollywoodská hvězda, která je momentálně bez přítele, údajně přemýšlí o dvou možnostech - adopci, nebo náhradní matce. Pro druhou možnost hovoří úspěchy jiných slavných osobností, které si tímto způsobem rodinu založily.

"Jennifer zvažuje všechny možnosti. Počínaje náhradní matkou až po vhodného dárce spermatu. Je rozhodnutá jít plnou parou vpřed, aby se stala mámou," sdělil jeden z přátel herečky americkému bulvárnímu plátku National Enquirer.

"Jennifer má pocit, že je v jejím životě perfektní chvíle pro to mít dítě. Právě teď dává přednost myšlence na adopci, ale také je ve hře možnost využít náhradní matky, jako to udělala Sarah Jessica Parker. Svobodná matka Sandra Bullock se pro Jen stala svým způsobem příkladem, když před rokem adoptovala syna," dodal citovaný muž.

Aniston strávila mnoho času s Courteney Cox a její šestiletou dcerou Coco. Častěji se vídají od chvíle, kdy se Courteney rozešla se svým manželem Davidem Arquettem, a údajně spolu strávily i loňské Vánoce.

"Jen byla dojatá láskyplným vztahem matky a dcery a to v ní probudilo všechny mateřské pudy," dodal výše uvedený zdroj s tím, že plavovlasá kráska "milovala chvíle strávené s Coco, kdy si s ní hrála a mluvila na ni. Jennifer si potvrdila, jak moc se sama potřebuje stát matkou".

ČTĚTE TAKÉ:
Martin Maxa: Kde přišel k záhadné chorobě?


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud