Jennifer Aniston je jako chameleón. Jak se vám líbí? | Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj: Profimedia.cz

Jennifer Aniston je jako chameleón. Jak se vám líbí?

Pro mnohé muže je prý herečka Jennifer Aniston ztělesněním dokonalé ženy. Je usměvavá, pohodová, oduševnělá a krásná. Dokáže se ale také proměnit k nepoznání.

Byly doby, kdy účes Rachel z Přátel pobláznil celou planetu. Fanoušci amerického seriálu s napětím sledovali proměny Rachelina stylu a kadeřnice byly zavaleny požadavky klientek, které žádaly jediné: ostříhat na Rachel. Jennifer svým vždy dokonalým účesem inspirovala ženy a dívky na celém světě. Její hříva se stala věcí veřejnou a seriozní média se zabývala tím, jak to dělá, že má vlasy stále tak zdravé, krásné a silné.

Jennifer Aniston už dávno nenosí prodloužené mikádo. Vlasy si nechává prosvětlovat blond melírem a potrpí si na polodlouhou délku. Někdy se ale musí podřídit rolím a vyzkoušet něco zcela nového. A Jennifer kvůli filmové roli neváhá ani vteřinu. Mistrné převleky vyzkoušela ve filmu We are the Millers, kde je v parukách téměř k nepoznání. V roli striptérky musela herečka zaujmout, a tak si neváhala nasadit platinovou blond, nebo černou paruku. V odvážných scénách dokonce ukazuje i své výstavní tělo. To odhalila i v komedii Šéfové na zabití, kde se předvedla v tmavším hnědém odstínu vlasů a elegantní ofince, což sedlo k její roli nadržené šéfky.

Klepněte pro větší obrázek

Ve filmu Squirells to the Nuts, jehož natáčení právě probíhá v New Yorku, si Jennifer nasadila pro změnu naprosto nevýraznou hnědou paruku. Hraje bývalou prostitutku, která se snaží prosadit jako herečka. V práci i v soukromí se Jennifer daří. Nedávno na veřejnost prosákly informace, že se rozešla se svým snoubencem Justinem Therouxem. Oba ale září štěstím a plánují svatbu.

Foto: Profimedia.cz

Doporučujeme

Články odjinud