Jennifer Aniston přiznává, že vyzkoušela botox

Jennifer Aniston přiznává, že vyzkoušela botox

Američané nedávno vyhlásili herečku Jennifer Anistonovou (42) nejvíce sexy ženou všech dob. Jak ale přiznala, její kráse nepomáhají jen geny a životospráva.

V nedávném rozhovoru pro list InStyle Jennifer připustila, že si dříve dávala do obličeje aplikovat botox a fillery.

Šlo jak o toxiny, které dočasně umrtvují svaly a předcházejí vzniku vrásek, tak o další látky, jako například kolagen, kterými se vrásky vyplňují.

"Lidé mají pocit, že si takových injekcí užívám hodně, ale není to pravda. Neříkám, že jsem to nezkusila, ovšem je mi jasné, že je to šikmá plocha. Všechny ty kosmetické věci na mně vypadají směšně," nechala se slyšet kráska.

Teď prý užívá spíše falešné opálení ve spreji. Léta Anistonová pleť vystavovala slunci a začaly se na ní objevovat pigmentové skvrny. Teď tedy užívá krémy se silným blokem a pravé opálení nahradil sprej. Kromě toho si prý dává každé tři týdny barvit řasy, protože nenávidí řasenky.

Obecně se prý však o svůj vzhled příliš nestará. "Před pár měsíci jsem přestala kouřit a nabrala jsem pár kilo. Dřív bych si možná řekla, že je to příšerné a všichni se začnou dohadovat o tom, jestli nejsem těhotná, ale teď mi to nevadí," dodala Jennifer.

ČTĚTE TAKÉ:
Divoký anděl Natalia Oreiro (34) porodí v lednu 2012!

ČTĚTE TAKÉ:
Lejla Abbasová porodila Michaelu Kocábovi syna!

Doporučujeme

Články odjinud