Jennifer Aniston se snaží otěhotnět a podstupuje umělé oplození | Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj: Profimedia.cz

Jennifer Aniston se snaží otěhotnět a podstupuje umělé oplození

Herečka Jennifer Aniston chce miminko. Těhotenství léta odkládala a příští rok v únoru jí bude už pětačtyřicet. Proto se musejí s partnerem Justinem Therouxem spoléhat na pomoc lékařů. Hollywoodská hvězda podstupuje IVF léčbu a chce počít pomocí umělého oplození ještě letos do konce roku.

„Rozhodně to vypadá, že přibrala na váze. Jennifer začala léčbu pro umělé oplodnění, a pokud to půjde vše podle plánu, bude těhotná do svých pětačtyřicátých narozenin, které oslaví 1. února,“ cituje americký In Touch Weekly zdroj blízký herečce.

Herečka údajně přibrala na váze, což je způsobeno hormonální léčbou nezbytnou pro umělé oplození. A jejích plnějších tvarů si všimnou i diváci, kteří se podívají na nový film Squirrel to the Nuts.

„Ví dobře, že její biologické hodiny tikají, moc dobře si to uvědomuje. A také už provedla všechny domácí úkoly. Vyzkoumala všechny metody početí a ví, jaké má šance s umělým oplozením. Zjistila si všechno. Ale není to žádná zoufalá snaha. Pokud se to má stát, tak se to stane,“ dodal zdroj.

Foto: Profimedia.cz

Doporučujeme

Články odjinud