Jennifer Anistonová odmítá lesbickou aférku

Jennifer Anistonová odmítá lesbickou aférku

Po nečekaném rozchodu s Bradem Pittem to nemá hollywoodská kráska Jennifer Anistonová lehké. Když není na blízku muž, na nějž by se útěk od manžela svedl, přispěchají novináři se zaručenou zprávou, že Jennifer Brada opustila kvůli lesbické aférce.

O tajné lásce, kterou herečka údajně ukrývá v New Yorku, informoval internetový server www.productshopnyc.com. O jakou herečku jde, autor článku neuvedl.

Jennifer Anistonové se ale pomluvy ani za mák nelíbí a tak vyrazila do boje protiútokem. Hvězda proslulého seriálu Přátelé si najala uznávaného a výkonného hollywoodského osobního reklamního poradce Kevina Huvanea, aby pomluvy o newyorských lesbických radovánkách jednou provždy rozprášil.

"Ze všech těch absurdních zpráv, které byly o Jennifer napsány, je tahle skutečnou třešničkou na dortu. Jennifer Anistonová skutečně není lesbička," uvedl Kevin Huvane v reakci na údajně nepravdivý článek, podle nějž je herečka zamilovaná do nejmenované filmové hvězdy.

Šestatřicetiletá Jennifer Anistonová si poradce najala zejména proto, že již nehodlá neustále do kola novinářům vysvětlovat důvody svého rozchodu s Bradem Pittem. Kalifornská rodačka nyní investuje veškerou energii do svých filmových projektů, jichž má na příští dva roky naplánovaných prozatím osm, přičemž u poloviny z nich se ujme producentské role. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud