Jennifer Anistonová se zasnoubila, na svatbu pozve dokonce i matku

Jennifer Anistonová se zasnoubila, na svatbu pozve dokonce i matku

Herečka Jennifer Anistonová (43) se v pátek (10. srpna) zasnoubila se svým přítelem a hereckým kolegou Justinem Therouxem (41).

A ačkoliv na svou první svatbu, tehdy s Bradem Pittem (48), matku nepozvala, tentokrát se to změní.

Se svou rodičkou Nancy Dowovou hvězda seriálu Přátelé již dlouho nevychází, ale rozhodla se k tomuto smířlivému gestu. Jedna její kamarádka k tomu řekla reportérům serveru RadarOnline:

"Jennifer a Nancy měly své problémy, ale rozhodly se nechat minulost minulostí a Nancy na svatbu bude pozvána. Řekl jí o tom její syn, Jennin nevlastní bratr John Melick, a byla pochopitelně moc ráda.

Je škoda, že kvůli rozkmotření v roce 1999 nebyla Nancy na seznamu pozvaných, když si Jen brala v roce 2000 Brada. To ji dodnes mrzí. Ale už se jim podařilo překonat neshody a i díky Justinově přímluvě tentokrát pozvání dostala.

Justin pochází z rodiny, která k sobě má velmi blízko. Snaží se tedy s Jen mluvit o rodinných hodnotách a řekl jí, že ze všeho nejvíc by si přál jen malou, intimní svatbu, kde by byli všichni jejich blízcí příbuzní. Ona souhlasila. Řekla, že už matce odpustila, a souhlasila, že na její druhou svatbu může přijít."

Důvodem tak dlouhého odcizení mezi matkou a dcerou byl fakt, že Nancy v roce 1999 vydala velmi otevřenou knihu o životě své dcery nazvanou From Mother and Daughter to Friends: A Memoir.

První smíření však přišlo již loni, když Nancy utrpěla mrtvici a Jennifer okamžitě spěchala, aby u ní mohla být v nemocnici.

Doporučujeme

Články odjinud