Jennifer Anistonovou málem položil Big Mac | Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj: Profimedia.cz

Jennifer Anistonovou málem položil Big Mac

Jennifer Aniston patří k většině Kaliforňanů, kteří by se něčeho tak nezdravého jako pokrmů z McDonald’s nedotkli. Hvězda seriálu Přátelé konzumuje jen bio potraviny a několikrát do roka prodělává čistící kúry. Jednou však musela pozřít hamburger Big Mac ze zmíněného řetězce rychlých občerstvení. A s jejím čistým trávicím traktem to řádně zahýbalo.

Jennifer vyrazila s partnerem Justinem Therouxem na cesty a oba umírali hlady, jenže široko daleko nebyla žádná rozumná restaurace. Tak se odhodlali sníst Big Mac.

„Nikdy nezapomenu na to, jak jsme s Justinem jeli na výlet a byli tak hladoví. Jediná věc široko daleko byl McDonald’s. Myslím, že jsem si objednala Big Mac. Páni, moje tělo na to teda nereagovalo vůbec dobře! Bylo to stejné, jako nalít benzín do vyčištěného systému,“ svěřila Anistonová magazínu New York.

Čtyřiačtyřicetiletá exmanželka Brada Pitta už nic podobného do úst nestrčí.

„Já se pořád snažím jíst bio a přírodní potraviny, takže po tomto se mi obrátil žaludek a cítila jsem se hrozně. Myslím, že to, co strkáte do svého těla, a taky stres, se odráží na kvalitě vaší pleti,“ dodala Jennifer Aniston.

Foto: Profimedia.cz

Doporučujeme

Články odjinud