5
Fotogalerie

Jennifer Hudson svědčila v případu vyvraždění své rodiny

Herečka a zpěvačka Jennifer Hudson (30) vypovídala proti Williamu Balfourovi, který je obviněn z vraždy matky, bratra a sedmiletého synovce zmíněné umělkyně.

Jde o bývalého člena gangu a tragické události se udály v jedné z nejnebezpečnějších čtvrtí Chicaga.

Držitelka Oscara za vedlejší roli ve filmu Dreamgirls přišla svědčit hned po úvodním slově žalobce i obhájce. Měla na sobě nenápadné šaty, vlasy utažené do uzlu a takřka žádný make-up. Ukázalo se, že to byla vhodná volba, protože během svědectví se rozplakala.

Hudson vypověděla, že Balfoura, budoucího manžela své sestry, znala již od střední školy a nikdy ho neměla ráda.

K tomu podle informací listu Daily Mail dodala: "Nikdo z nás nechtěl, aby si ho brala. Nikomu - ani mně, ani mé matce, ani mému bratrovi - se nelíbilo, jak se k ní choval a jak zacházel s mým synovcem. Pořád jsem jí říkala, ať si Williama nebere."

William Balfour

Herečka vypověděla, že 24. října 2008 letěla domů a identifikovala těla své matky a bratra. A když o dva dny později bylo nalezeno i tělo synovce Juliana, identifikovala v márnici i jeho. Když pak vypovídala, jak naposledy trávila čas s rodinou v neděli před vraždami, bylo na ní jasně patrné dojetí.

Celkem její svědectví trvalo půl hodiny. Pak se Jennifer usadila v soudní síni vedle svého snoubence Davida Otungy. Balfour je obžalován z toho, že 24. října 2008 spáchal tři vraždy prvního stupně.

Bývalý státní žalobce k případu dodal, že žaloba postupovala velmi uváženě, když jako prvního svědka povolala slavnou členku vyvražděné rodiny. Také to znamená, že teď Jennifer Hudson může sledovat případ ze soudní síně. V americkém soudním systému totiž svědci nesmějí proces sledovat až do chvíle, dokud nepodají svědectví.

Ve filmu Sex ve městě

Foto:Profimedia.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Výsledky a róby na 21. ročníku TýTý

ČTĚTE TAKÉ:
Jiřina Bohdalová: Dopřávám si luxus říkat pravdu!

Doporučujeme

Články odjinud