Jennifer Lopez má hvězdu na Chodníku slávy | Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj: Profimedia.cz

Jennifer Lopez má hvězdu na Chodníku slávy

Herečka a zpěvačka Jennifer Lopezová má hvězdu na Chodníku slávy. A dočkala se jubilejní dlaždice s pořadovým číslem 2 500. Dojatá celebrita při přebírání ocenění prohlásila, že ji to inspiruje k jedinému – tvrdší práci. Na chodník Walk of Fame v Západním Hollywoodu ji doprovodil partner Casper Smart a pětiletá dvojčata Max a Emme.

Oslavnou ódu na Jennifer přednesla její starší kolegyně Jane Fondová. Lopezová poděkovala svým fanouškům slovy: „Miluju vás, děkuju vám moc, že jdete touto cestou se mnou. Tento významný moment mě inspiruje k tvrdší práci a snít ještě odvážněji do budoucnosti. Doufám, že cítíte tak jako já, že to všecko mělo smysl, a doufám, že jsem se dotkla vašich srdcí třebas i jen tím nejjemnějším způsobem. Jsem opravdu dojatá.“

Režisér Gregory Nava poděkoval Jennifer za spolupráci na filmu Selena.

„Udělali jsme spolu pár filmů, a když jsem režíroval Selenu, ona byla naprosto bombastická, když ji hrála. Jennifer mi řekla, že bude první latinskou superstar. Bude hrát v nejlepším filmu a bude mít nejlepší nahrávku ve stejnou chvíli. A já řekl, že je to nemožné. Že to nikdo nezvládne. Jo, nemožné pro všechny, ale ne pro Jennifer,“ prohlásil Nava.

Foto: Profimedia.cz

Doporučujeme

Články odjinud