Jennifer Lopez vypadá na prahu padesátky stále skvěle Profimedia

Jennifer Lopez vypadá na prahu padesátky stále skvěle Profimedia

Svoji postavu si může dovolit předvést Profimedia
Na velké akce volí Jennifer Lopez odvážné modely Profimedia
Může si dovolit odhalit i vypracované nohy Profimedia
Tyto šaty zvolila Jennifer Lopez na Met Gala 2019 Profimedia
12
Fotogalerie

Jennifer Lopez slaví 50: Díky čemu je pořád tak štíhlá, svěží a fit?

Herečka, zpěvačka, tanečnice a návrhářka má postavu snů. A to jí je právě dnes, ve středu 24. července, padesát! Jennifer Lopez vypadá naprosto dokonale a je důkazem toho, že věk je jen číslice. Pokud na sobě tvrdě pracujete. A to Jennifer dělá. Co tedy stojí za jejím štíhlým a vypracovaným tělem? Plastiky to nejsou ani náhodou! Co dělá jinak než ostatní ženy v jejím věku? Zjistěte to a zkuste jako ona. Ovšem chce to pevnou vůli!

Jennifer a její sláva

Jennifer Lopez se narodila 24. července 1969 v Bronxu rodičům, kteří sice neměli moc peněz, ale brzo vycítili, že jejich dcera má talent. Proto ji začali posílat na hodiny tance. Už v šestnácti se dostala do Manhattanského tanečního klubu a začala hostovat v různých videoklipech. Zúčastnila se taky American Music Awards a ve filmu se poprvé objevila v roce 1991. Výraznější roli dostala o čtyři roky později ve filmu Moje rodina, pak přišel snímek Vlak plný peněz, kde si zahrála s Woodym Harrelsonem a Wesleyem Snipesem.

Brzo ji znal celý svět a největšího úspěchu dosáhla v roce 1998, kdy za roli ve filmu Selena získala nominaci na Zlatý globus. Následovaly snímky Anakonda, U-Turn, Zakázané ovoce, Cela, Dost či romantické komedie Krásná pokojská nebo Příšerná tchyně. Kromě hraní samozřejmě taky zpívá, už v roce 1999 obdržela nominaci na cenu Grammy v kategorii nejlepší taneční singl. V roce 2008 se stala matkou dvojčat, která má se zpěvákem Markem Anthonym. S ním se ale v roce 2012 rozvedla. Nyní žije Jeniffer Lopez s baseballistou Alexem Rodriguezem, s nímž se letos zasnoubila. A jaké jsou její triky na štíhlou figuru?

Pokračování 2 / 8

Tvrdě cvičí každý den

Když se na ni podíváte, spatříte krásně vytvarované tělo plné svalů. Není žádným tajemstvím, že Jennifer Lopez na své postavě opravdu tvrdě pracuje. Čtyřikrát týdně navštěvuje posilovnu, a kromě toho samozřejmě v rámci své pěvecké kariéry trénuje a tančí. „Tanec byl vždy obrovskou součástí mého života a nikdy jsem nelitovala čas, kdy jsem své tělo procvičovala právě tancem. Navíc dělám to, co mě baví, a to je klíčem ke štěstí,“ řekla v rozhovoru pro časopis Hello. Je to tedy jasné – cvičte, ale vyberte si to, co vás bude bavit. „Věřím, že když se o sebe staráte a pracujete na tom, abyste zůstali zdraví, můžete se pak i lépe starat o ty, které máte rádi. Takže cvičení je pro mě prioritou,“ dodala.

Pokračování 3 / 8

Pije hodně vody

Jennifer věří, že štíhlá můžete být jen tehdy, když budete dostatečně hydratovat organismus. A ona pije opravdu hodně. „Hodně vody, zejména před tréninkem, vám pomůže tvrději cvičit a být tak efektivnější,“ říká Jennifer. Kromě toho ví, že hydratovaná pokožka vypadá mladistvě, takže není divu, že její obličej vypadá skoro na chlup stejně jako v roce 1991, když debutovala. A někteří dokonce říkají, že vypadá ještě líp než dřív. Opět platí: tvrdá dřina, přísný režim a trénink.

Pokračování 4 / 8

Konzumuje bio ovoce a zeleninu

Herečka se rozhodla, že už nebude jíst zpracované potraviny, a dala se na organické produkty. Nejraději má zelný salát se sýrem a opečenými dýňovými semínky, brokolicí, paprikou a cuketou, který zalije octovou zálivkou. Na oběd si dává nejčastěji lososa se zeleninovým salátem. Pokud jde o večeři, vždy musí obsahovat dostatek proteinů. „Mám ráda vepřové a kuřecí maso,“ prozradila pro časopis Weekly.

Pokračování 5 / 8

Jí hodně bílkovin, aby zahnala chutě

Jennifer Lopez taky dobře ví, že bílkoviny jsou při hubnutí a udržení štíhlé linie nezbytné. Kromě toho dokážou zahnat vlčí hlad, takže se pak nevrhnete na cokoli, co najdete v lednici. K snídani si dopřává proteinový syrovátkový koktejl s jahodami, borůvkami, malinami a řeckým jogurtem, skořicí, medem a citronem. „Protein je můj životabudič, naplňuje mě a udrží mě delší dobu sytou a taky plnou energie,“ řekla v rozhovoru pro časopis Hello!

Pokračování 6 / 8

Vždycky má po ruce zdravé svačinky

Herečka nikdy nedopustí, aby ji přepadl hlad nebo se dostala do situace, kdy by se musela vrhnout na bramborové chipsy. „Vždycky mám s sebou zdravé svačinky, jako jsou ovoce a zelenina,“ říká.

Pokračování 7 / 8

Nevzdává se neřestí

I když je na sebe velmi přísná, neznamená to, že si někdy nedopřeje něco, co jí opravdu chutná. Pokud si má dopřát nějaký dezert, jejím potěšením jsou čokoládová zmrzlina a sušenky bez cukru. To na ni prozradil její snoubenec Alex Rodriguez. Na druhou stranu nekouří a nepije alkohol, pokud si dává kávu, pak jedině bez kofeinu.

Pokračování 8 / 8

Není ctitelkou slunce

Opálená je od přírody, protože má latinsko-americké kořeny. Ale i kdyby nebyla, na sluníčko by moc nechodila. „Zřídkakdy jsem na slunci, a když už musím být, natírám se spoustou opalovacích krémů,“ prozradila herečka UsWeekly. Je o ní známé, že pokud sportuje pod širým nebem, vždy má na hlavě nějakou kšiltovku nebo klobouk, aby byla chráněná před sluncem. Sečteno a podrženo – Jennifer Lopez ví, jak se o svoje tělo postarat. A vyplácí se to!

Doporučujeme

Články odjinud