Jennifer Lopezová rozmazluje svá novorozená dvojčátka

Jennifer Lopezová rozmazluje svá novorozená dvojčátka

Latinskoamerická kráska Jennifer Lopezová (38) by mohla být vzorem všech matek, které chtějí zahrnout své ratolesti nezměrnou péčí, láskou a rozmařilým luxusem, ale nevědí, jak na to. Zpěvačka, které se podařilo mít vlastní děti až v pokročilém věku, je totiž schopná svým dvojčatům, holčičce Emme a chlapečkovi Maxovi, snést modré z nebe, jen aby měli to nejkrásnější dětství, jaké si lze jen představit.

Dvojčátka, která nejsou ani měsíc na světě, již mají své osobní bodyguardy, kteří je hlídají čtyřiadvacet hodin denně. V činnosti jsou i kamerové systémy, které je ve dne v noci monitorují. Jennifer se totiž spolu se svým manželem Marcem Anthonym paranoidně domnívá, že by se mohli stát cílem únosu.

Nicméně privilegované dětičky si užívají především luxusu, který jim hvězdní rodiče ve vrchovaté míře dopřávají. Jak prozradila jedna ze zpěvaččiných přítelkyň, Emme a Max dostali v současné době osobní masérku.

"Jennifer by pro jejich blaho udělala vše. Nechala jim třeba zařídit dětský pokoj v bledě modré a akvamarínové barvě, která prý podporuje duševní rozvoj. Pouští jim klasickou hudbu, aby si lépe odpočinuly, spinkají v povlečení z nejdražší egyptské bavlny a hrají si s chrastítky osázenými diamanty," uvedla. "Za hodně důležité pak považuje pravidelné masáže, které miminkům dopřává, a už nyní krátce po narození jim objednala dva shetlandské poníky."

Zpěvačka je nyní také přímo hystericky čistotná a v dětském pokoji zakázala i čerstvé květiny. Vstoupit tam smějí jen osoby s chirurgickou rouškou na obličeji a s rukama umytýma ve speciálním antibakterickém prostředku.

Doporučujeme

Články odjinud