Princezna Diana
11
Fotogalerie

Jídelníček princezny Diany: Díky němu byla vždycky tak štíhlá!

Porodila dvě děti, a přesto si zachovala dokonale štíhlou postavu s vosím pasem. Jak to princezna Diana dokázala? Byla na sebe neskutečně přísná. Podívejte se, co jedla.

Přemýšlela jste někdy nad tím, jak to princezna Diana dělala, že byla vždy tak hubená? Královský kuchař Daren McGrady uvedl, že k jídlu měla vždy komplikovaný vztah, protože se bála tloušťky.

Bývalý šéfkuchař vedl královskou kuchyni jedenáct let. Na princeznu Dianu vzpomíná jako na člověka, který se stravoval velice zdravě. Z jídelníčku vyřadila skoro všechny sacharidy a tuky.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Jejím nejoblíbenějším jídlem byly plněné papriky, které si dopřávala opravdu často. Jako přílohu měla nejraději brambory, které ale nesměly být maštěné. Kuře jedla zásadně bez kůže a červenému masu se vyhýbala. Dopřávala si ho pouze při výjimečných příležitostech. Daren McGrady například vzpomíná, že si objednala pečené jehně, když na večeři přijel Clint Eastwood.

Klepněte pro větší obrázek

Přestože si princezna Diana jídlo pečlivě hlídala, sama si uvědomovala, že je důležité žít v rovnováze. Mezi její "hřešící pokrmy" tak patřily čerstvý chléb nebo puding. "Občas se tajně připlížila do kuchyně a uzobávala mi ze sladkých pokrmů rozinky," vzpomíná McGrady. Nad sebou princezna Diana držela pevnou ruku, svým dvěma synům ale chtěla dopřát jídla, která děti běžně jedí. Mezi jejich oblíbené pokrmy tak patřily pizza nebo zmrzlina.

Mrkněte na video o princezně Dianě:

Doporučujeme

Články odjinud