Jiří Korn odpovídá na Dámě

...zeptejte se miláčka žen Jiřího Korna... třeba právě na Vás čekají dva lístky do kabaretu Rendez-vous...

Jiří Korn odpovídá na Dámě
…zeptejte se miláčka žen Jiřího Korna…třeba právě na Vás čekají dva lístky do kabaretu Rendez-vous…

Jiří Korn Na lukrativním místě v centru Prahy na Národní třídě 36 vzniká moderní kabaret s názvem RENDEZ-VOUS. Půjde o léty prověřený druh zábavy typu pařížského CRAZY HORSE nebo MOULIN ROUGE. Kapacita prostoru bude plně obsloužených 350 míst s důrazem na prvotřídní gastronomii.
V současné době se usilovně pracuje, na základě zadání, na architektonické studii zahrnující i vybavení nejmodernější technikou, která umožňuje prakticky všechny známé i nové jevištní efekty. Tímto úkolem byl pověřen tým mladých architektů a výtvarníků soustředěných v ateliéru OBZOR pod vedením architekta Jindřicha Smetany, scénografa, známého mnoha významnými projekty, jak u nás, tak v zahraničí. Datum zahájení zkušebního provozu je listopad 2000.
Na projektu spolupracují nejlepší týmy odborníků v oblasti scénografie, audiovize, choreografie, kostýmů a dalších oborů. Uměleckým garantem, programovým ředitelem a spoluautorem je Jiří Korn, který spolu s uměleckou agenturou KRACH zajišňuje image celého projektu i účast dalších hvězd.

Jemu také mohou čtenářky a čtenáři našeho časopisu během 14 dnů zasílat dotazy, na které pan Jiří Korn odpoví a jeden z Vašich dotazů odmění dvěmi vstupenkami do kabaretu Rendez-vous v hodnotě dva tisíce korun.

Doporučujeme

Články odjinud