Jiří Krampol posiluje i s budíkem

Jiří Krampol posiluje i s budíkem

Jiří Krampol (69) ztvárnil desítky rolí drsných chlápků i přitažlivých mužů. Jeho nadcházející sedmdesátiny (oslaví je 11.7.) ho prý těší proto, že bude moci jezdit v tramvajích a městských autobusech zadarmo. Nedávno mu voperovali "budík" neboli kardiostimulátor, ale vitalitu mu to rozhodně neubralo.

"To jsou mylné informace, že jsem úplný kripl. Já jsem měl nízký tep a na to mi lékaři doporučili voperovat budíka, aby se to srovnalo. A zároveň mi řekli, abych sportoval, plaval, hrál tenis, jezdil na kole. Jenom nesmím běhat. Teď jsem byl čtyři dny v Jeseníku, tam jsem hrál tenis, abych se dal dohromady. Takže vlastně, zaplať pán Bůh, všechno mohu," řekl Korzu Jiří Krampol.

Připravuje Nekonečný rozhovor Deset a půl roku přesvědčoval televizní diváky, že Nikdo není dokonalý. A nelituje, že pořad byl z obrazovky stažen.

"Lepší když ho ukončilo vedení televize, i když měl velkou sledovanost, než kdyby lidé začali psát, že už mě nechtějí vidět. Ale já mám pořád co dělat a s prací nemíním skončit navzdory tomu budíku. Připravuji nové cédéčko Romantické dejavu z kavárny Slávie a pak knížku o mém životě Nekonečný rozhovor s Jiřím Krampolem. Mám také přislíbenou roli v jednom slovenském seriálu. Nerouhám se, je to všechno přece skvělé," dodává Krampol.

Doporučujeme

Články odjinud