Jiří Krytinář přiznává, že není spokojený v manželství

Jiří Krytinář přiznává, že není spokojený v manželství

Nejmenší a teď také nejkulatější český herec Jiří Krytinář (61) už není tím smíškem, jakým donedávna býval. V očích má víc smutku, než radosti. "Nejsem spokojený v manželství," prozradil Krytinář Korzu v restauraci Bobová dráha.

Přiznal, že manželské problémy se vlečou už několik let. "Už pět let žijeme s manželkou ne spolu, ale vedle sebe. Není mi z toho nejlépe," řekl Jiří. Jak z krize ven, to ale sám zatím neví. O případném rozvodu však zatím nechce ani slyšet. Tvrdí, že je to až to úplně nejkrajnější řešení.

"Moje devatenáctiletá dcera Janička by rozchod nesla velice těžce. Je smyslem mého života a já bych si zbytek života vyčítal, kdyby se trápila. Nejsem spokojený, ale myslím si, že na nějaké zásadní řešení je ještě čas," svěřuje se Krytinář.

A přiznává, že manželská krize mu nepřidává ani v pracovních povinnostech. "Hraji v muzikálech Adéla ještě nevečeřela a Švejk a mám i řadu dalších aktivit. Ale potřebuji klid, který mi teď schází. Na jevišti na mě nikdo nepozná, co cítím, ale mám to uložené v sobě. A není to nic příjemného, to mi věřte," dodává Jiří Krytinář.

Doporučujeme

Články odjinud