Jiří Pomeje: "Mé ženy musejí mít orgasmus, i kdyby ho jen předstíraly!"

Jiří Pomeje: "Mé ženy musejí mít orgasmus, i kdyby ho jen předstíraly!"

Herec Jiří Pomeje (44) přiznává, že v době, kdy žil se svou bývalou manželkou Michaelou Kuklovou, míval občas divoké sny o krásných mulatkách.

"Byly to zajímavé sny. Krásná mulatka mi po ránu nese campari s džusem a dochází mi, že se ocitám na téměř neobydleném ostrově, kde je jen moje žena a dalších dvě stě mulatek. A abych svou tehdejší manželku naštval, kolem není žádný chlap," prozrazuje Jiří Korzu.

Pomeje tvrdí, že stejně jako před lety i nyní by se nejraději probouzel až před polednem, odpoledne by šel spát, večer by usínal, kdy by se mu zachtělo. A pil by, co ho napadne.

Jiří Pomeje s Ivetou Bartošovou

Také by měl velký výběr jídla a především hodně sexu. Jak podotýká, hodně dokonalého sexu.

"Jsem standardně ješitnej sobec, protože žena, která se mnou má hodně sexu, musí mít standardně orgasmus. I kdyby mi ho měla jen předstírat," směje se Pomeje.

S exmanželkou Michaelou Kuklovou se Pomeje seznámil díky své budoucí tchyni. Točil tehdy jeden ze svých prvních filmů s Vítkem Olmerem a režisérovou asistentkou byla Míšina maminka.

Jiří Pomeje s Michaelou Kuklovou

"Moc se mi líbila a chtěl jsem se s ní seznámit. V té době mi bylo 19 let a braly mě starší ženské," přiznal českobudějovický rodák před pěti lety médiím.

Jenže zralá žena Jiřího nechtěla a doporučila mu svou krásnou dceru. Trvalo ještě nějaký čas, než spolu ti dva začali chodit. Aby Míšu zaujal, musel dokonce koupit 21 růží a složit krátkou báseň.

Svatbu měli po necelých třech letech známosti a rozvedli se loni v létě. Dnes je Jiří Pomeje ženatý se zpěvačkou Ivetou Bartošovou.

Doporučujeme

Články odjinud