JIŘINA (33): Jsem třikrát vdaná a třikrát nešťastná. Co dělám špatně?

farah.farah
8. července • 14:49

No být paní a chtíát přijít na to co dělám špatně tak bych sep odívala do minulosti.je zjevné že z nějakého důvodu ona sama podvědomě vyhledává tenhle typ chlapa co jsi lásku plete s vlastněním... tak že jaký měla doma vzor jaká byl otec nebo partner matky se kterým vyrůstala, jak se k ní chovali rodiče? Měli tendenci je neustále řídit ak ontrolvoat nebo ji dopřávali svobodnou vůli? Předpokládám že někde tam bude začátek toho proč podvědomě vyhledává tohle, protože to bylo pro ni zjevně nějakým způsobem v dětství normální tak to v rodině prostě bylo. Jinak na obecné rovině partner se k vám chová tak jak se chováte smaa k sobě, sebevědomou ženu nikdo ponižovat nebude ale ustrašenou nesebevědomou klidně profackuje.je ot jak zrcadlo dostáváme od ostatnít to co sami v sobě neseme. Paní hledá chybu jen u mužů, to jak se chovají samozřejmě není v pořádku ale každý psycholog by jí ukázal že ona si to přitahuje. Už jen to že se vždy vdávala proto že on to tak moc chtěl a zvláště u případu 2 a 3 je zjevné že ona ho vlastně ani až tak moc nemilovala a spíš se nechala ukecat, zmanipulovat...proč se vdávala, když to tak necítila? Být jí pokud to své nastavení chce skutečně změnit tak navšítím nějakého terapeuta, asi to má na hodně podvědomé úrovni když neví proč se jí to děje tak že bude potřebovat pomoc se k těm příčinám dostat, jinak to změní jen těžko.

Pravidla diskuzí na webu Dáma.cz

Zasláním příspěvku do diskuze souhlasíte s těmito pravidly:

  • Podmínky užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Příspěvky se musí týkat tématu článku.
  • Příspěvky nesmí obsahovat vulgární výrazy a slovní útoky na jiné osoby, včetně ostatních účastníků diskuzí a autorů článků. Příspěvky nesmí poškozovat web Dama.cz ani ostatní projekty provozovatele.
  • Je zakázáno vkládat do příspěvků odkazy na stránky nabízející multimediální či programový obsah porušující autorská a jiná práva.
  • Příspěvky nelze využívat k propagaci.
  • Příspěvky, které porušují pravidla diskuzí, budou odstraněny. Případně budou upraveny tak, aby neporušovaly pravidla diskuzí. V textu bude následně uvedeno, že příspěvky byly ze strany redakce upraveny.
  • Právo moderovat diskuze mají pouze vybraní zástupci provozovatele. Základní kontrola každého příspěvku probíhá ještě před jeho zveřejněním.
  • Dáma.cz je soukromý web a provozovatel má při řešení sporů, které se týkají příspěvků v diskuzích, vždy konečné slovo.

Doporučujeme

Články odjinud