JIŘINA (50): Manžel si našel mladší, při rozvodu mi vše sebral

SandraN
7. září • 16:42

Jiřino, hlavně se nelitovat a jít dál. Rozchodem dvou lidí se svět určitě nezhroutí. Bude se točit dál zítra i pozítří. My, co to máme za sebou, jsme si samozřejmě taky pobrečely, to jistě každá, no a pak se vzchopily a začaly se holt starat samy. Kalkulovat s úmrtím partnera nepovažuju za fér ani v případě, že je to on, kdo chce odejít. Jistě jste Jiřino čekala, že Vás politujeme, že Vám řekneme, není to správné, měl Vám všechno nechat a jít. Je diskutabilní, o co se měl ze svého podnikání rozdělit a vzhledem k tomu, že jste mu všechno podepsala, je to dneska už asi jedno. Koukejte se dopředu, nic jiného Vám nezbyde. V první řadě se postarejte, neboť máte před sebou ještě x let v pracovním procesu, abyste měla buďto vlastní bydlení, nebo takové, které bude vyhovující a trvalé. Nějaké ty křivdy v partnerském životě jsme každá zažila, neživte v sobě tu sebelítost. Bude Vás to jen srážet. Jste rozvedená, no a co. Mně bylo taky tolik, několik let jsem neznala volno, vyplatila ho a bylo. Nebylo to nic lehkého, ale je to za mnou. už budeme jen stárnout, v důchodu by bylo pozdě myslet na to, zda si koupíme či nekoupíme byt. A znáte tu o božích mlýnech? Nemusím být ani moc prorokem, abych Vám řekla, počkejte si deset patnáct let. Až ten Váš bývalý přestane podnikat, myslíte, že ta mladá, co Vám ho dneska přebrala, bude o něj, důchodce, láskyplně pečovat a vodit ho na procházky? Kdepak. Jako starý pán pro ni nebude atraktivní. Ten si na Vás ještě vzpomene! Hlavu vzhůru.

Pravidla diskuzí na webu Dáma.cz

Zasláním příspěvku do diskuze souhlasíte s těmito pravidly:

  • Podmínky užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Příspěvky se musí týkat tématu článku.
  • Příspěvky nesmí obsahovat vulgární výrazy a slovní útoky na jiné osoby, včetně ostatních účastníků diskuzí a autorů článků. Příspěvky nesmí poškozovat web Dama.cz ani ostatní projekty provozovatele.
  • Je zakázáno vkládat do příspěvků odkazy na stránky nabízející multimediální či programový obsah porušující autorská a jiná práva.
  • Příspěvky nelze využívat k propagaci.
  • Příspěvky, které porušují pravidla diskuzí, budou odstraněny. Případně budou upraveny tak, aby neporušovaly pravidla diskuzí. V textu bude následně uvedeno, že příspěvky byly ze strany redakce upraveny.
  • Právo moderovat diskuze mají pouze vybraní zástupci provozovatele. Základní kontrola každého příspěvku probíhá ještě před jeho zveřejněním.
  • Dáma.cz je soukromý web a provozovatel má při řešení sporů, které se týkají příspěvků v diskuzích, vždy konečné slovo.

Doporučujeme

Články odjinud