JIŘINA (53): Můj manžel šmíruje ženy. Je to úchyl?

cumsemcumtam
2. dubna • 20:00

Zdravim vas pani Jirino, Myslim, ze nemusite mit naprosto zadne obavyo normalite vaseho muze. Je mi 53 a jsem VELMI stastne zenaty za krasnou o hodne mladsi manzelkou a reknu vam obecne za nas "normalni chlapy".... Neznam asi ani jednoho kdo by se nekouknul. Ja byt "Hajnej" a mit takovou skodnou ve svem reviru, tak sedim na posedu snad kazdy den. Ted jsme pred chvilkou o vasi situaci s manzelkou mluvili a rekla mi zase "za zeny", ze kdyby prisla k lesnimu jezirku kde by se koupali krasni muzi 30tnici, tak se bude koukat ona i s kamaradkama. A to si mysli i o svych znamych kamoskach. Pokud budete informovat policii budete za "magora", protoze nanejvis zbali ty koupajici se nahe slecny a co si myslim, ze je jeste vic nez pravdepodobne tak tam zacnou chodit i sami policiste na tak krasne predstaveni a snad za kazdym stromem budete mit uniformu. Z opusteneho lesniho jezirka se vam stane krajska a mozna i svetova atrakce. Vas muz je ve svem reviru a rozhodne nikomu nevrta zadne koukaci dirky do damske satny a nebo nedava kamery na damske zachodky. Takze jestli chcete udelat sprym, tak se tam v lete jdete vykoupat sama a provokujte ho a vasemu muzi se budto vrati "nalada" a nebo se mu to tak pokazi chut, ze tam uz nikdy nezajde. Nemyslim, to urazlive - berte to jako humornou radu of nekoho kdo ma 53 a je uz za zenitem. Ujistuji vas, ze z meho pohledu je vas muz uplne normalni. Nechte ho tak a nebo tam sama zajdete na koupel. Uzivejte si hezkeho prostredi, deti a vnoucat s dobrym chlapem. Ja vam vazne docela zavidim, ze zijete v takove "divocine" ani jsem nevedel, ze v CR nekde takova mista jeste stale jsou a nebo existuji. Byl a je docela muj sen zit tam kde nejsou houfy lidi a jeste jsem takove misto v CR nenasel.

Pravidla diskuzí na webu Dáma.cz

Zasláním příspěvku do diskuze souhlasíte s těmito pravidly:

  • Podmínky užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Příspěvky se musí týkat tématu článku.
  • Příspěvky nesmí obsahovat vulgární výrazy a slovní útoky na jiné osoby, včetně ostatních účastníků diskuzí a autorů článků. Příspěvky nesmí poškozovat web Dama.cz ani ostatní projekty provozovatele.
  • Je zakázáno vkládat do příspěvků odkazy na stránky nabízející multimediální či programový obsah porušující autorská a jiná práva.
  • Příspěvky nelze využívat k propagaci.
  • Příspěvky, které porušují pravidla diskuzí, budou odstraněny. Případně budou upraveny tak, aby neporušovaly pravidla diskuzí. V textu bude následně uvedeno, že příspěvky byly ze strany redakce upraveny.
  • Právo moderovat diskuze mají pouze vybraní zástupci provozovatele. Základní kontrola každého příspěvku probíhá ještě před jeho zveřejněním.
  • Dáma.cz je soukromý web a provozovatel má při řešení sporů, které se týkají příspěvků v diskuzích, vždy konečné slovo.

Doporučujeme

Články odjinud