Jiřina Bohdalová má často kulaté narozeniny

Jiřina Bohdalová má často kulaté narozeniny

Ve velkém stylu oslavil první operetní milovník Karel Bláha svoje šedesátiny. Na svou narozeninovou show vyprodal Hudební divadlo v Karlíně. Popřát mu přišla i Jiřina Bohdalová (76).

"V poslední době má pořád někdo narozeniny," říká herečka. "Můj kamarád Karel Bláha je pojal ve velkém stylu. Jestli se nechal inspirovat mými častými oslavami, to nevím. Karlovi jsem přišla zvlášť ráda popřát, protože si ho pamatuji jako malého kluka, když jsem k jeho tatínkovi, vynikajícímu lékaři-foniatrovi, chodila na vyšetření. A pokud jde o moje narozeniny, mám pocit, že kulatiny slavím každých čtvrt roku. Tak nějak mi to v poslední době rychle utíká," směje se herecká hvězda.

Na slavnost přišla Jiřina Bohdalová v černých kalhotách a bílém saku s květinou. "Vůbec o tom nepřemýšlím, co si vezmu na sebe. Nejde mi o to, abych zaujala, abych byla in, jak se říká. Když se chystám na nějakou společenskou záležitost, tak si obléknu, co mi přijde pod ruku. Z ničeho už si nedělám těžkou hlavu. Jsem prostě nad věcí. Je hezké jaro, mám radost z hereckých úspěchů své dcery a také z vnoučat. Nic špatného si nepřipouštím," vysvětluje herečka svůj recept na spokojenost.

Doporučujeme

Články odjinud