Jiřina Bohdalová nikdy nemilovala ženatého muže

Jiřina Bohdalová nikdy nemilovala ženatého muže

Nikdy jsem se nezamilovala do zadaného muže. Mám se totiž moc ráda a taky jsem spíš takový polokluk, který nemá rád ženské slzy. Zodpovědně mohu říct, že jsem nikdy nikomu neudělala takovouhle bolest. A i kdybych se náhodou do svého ženatého kolegy zamilovala, rychle bych se zase odmilovala.

Jiřina Bohdalová nikdy nemilovala ženatého muže!

"Nikdy jsem se nezamilovala do zadaného muže. Mám se totiž moc ráda a taky jsem spíš takový polokluk, který nemá rád ženské slzy. Zodpovědně mohu říct, že jsem nikdy nikomu neudělala takovouhle bolest. A i kdybych se náhodou do svého ženatého kolegy zamilovala, rychle bych se zase odmilovala," říká o sobě jinak dvakrát rozvedená herečka Jiřina Bohdalová (71).

"V současné době mám dva vnuky, chlapáky, kteří mě naplňují štěstím... (Vojtěch a Marek - synové dcery Jiřiny Bohdalové - Simony Stašové - pozn. aut.), ale pravdou je, že takový hodný pán doktor by se mi ke stáru docela hodil..." směje se nejlepší český komik v sukních otázce, zda nepomýšlí na další vdavky.

"Příliš neuznávám takové názory, jako že život člověka v sedmdesáti letech je už u konce! Pořád se cítím být na začátku a pořád mám chuň zkoušet něco nového, jak ve svém osobním životě, tak v tom životě profesním," připomíná žena, bez které se neobešla málokterá významnější česká komedie.

"Měla jsem obrovské štěstí na kolegy-partnery. Vzpomínám na Jana Wericha, Martina Friče, Vláďu Menšíka, Miloše Kopeckého, Vladimíra Dvořáka... takový humor, jaký měl on, jsem u nikoho dalšího nenašla. Snad Karel Šíp má podobný smysl pro humor jako on, laskavý a chytrý."

Jiřina Bohdalová rozdává rozhovory novinářům desítky let a tvrdí, že co na sebe prozradit chtěla, už prozradila. Nyní se novinářům i fotografům vyhýbá.

"Všichni o mně vědí daleko víc, než se mi vůbec stačí donést. A určitě daleko víc, než je pravda. Hlava mi jde kolem z toho, co o sobě všechno slyším! Podle mínění jiných mívám složité choroby, problémy s muži, mám vysoké bankovní konto, a přitom prý vedu nesmírně chudý život. Naštěstí mne taková tvrzení spíš rozesmějí, než dovedou k vzteku....."

zdroj: Plus

Doporučujeme

Články odjinud