Jiřina Tauchmanová sklidila úspěch v Paříži

Jiřina Tauchmanová sklidila úspěch v Paříži

Módní návrhářka Jiřina Tauchmanová sklidila v oblasti módy již řadu úspěchů. Po vítězství v soutěži Svatební šaty roku a několika svých autorských přehlídkách odstartovala září na veletrhu BIJORHCA v Paříži.

V loňském roce oslovila návrhářku ke spolupráci společnost PEARL BOHEMICA, která je předním výrobcem a exportérem skleněné bižuterie a skleněných imitací perel. Společnost jela prezentovat své výrobky na veletrh BIJORHCA, který probíhal ve dnech 2. až 5. září současně s veletrhem Pret-A-Porter v Paris Expu-Porte de Versailles.

Vše, co zahltí naše ulice bylo možné vidět právě tam: „měla jsem možnost prohlédnout si v klidu stánky na Pret-A-Porter, kde bylo možné vidět všechny nové trendy na rok 2006, ze kterých jsem načerpala spoustu inspirace do další tvůrčí práce“, říká Jiřina Tauchmanová a dodává, že příští sezónu se můžeme těšit na modely plných krajek, korálků a celkově na gipsy styl, který se navrátí.

„V Paříží to módou skutečně žije, i mladé dívky se oblékají podle posledních trendů, u nás je přeci jenom vidět, že si ženy na nové trendy musejí nějakou dobu zvykat“, komentuje módu z Paříže návrhářka. Účast Jiřiny na veletrhu byla podmíněna na základě úspěšné spolupráce se společností Pearl Bohemica, která chtěla návštěvníky veletrhu nalákat nejenom na krásné šperky, ale také na nádherné šaty.

A záměr předčil očekávání. „Jsme velice rádi, že s námi paní Tauchmanová jela, šaty přilákaly řadu návštěvníků, kteří obdivovali úžasnou kombinaci šperků a módy,“ říká David Hlaváč, ředitel Pearl Bohemica, která si veze z Paříže řadu kontaktů a nových odběratelů. Jiřina se hned po návratu vrhla na přípravu nových modelů, které v zimě představí na své tradiční autorské přehlídce.

zdroj: tauchmanova.cz

Doporučujeme

Články odjinud