Jirka Mádl oholil knírek a vrátil se do školy

Jirka Mádl oholil knírek a vrátil se do školy

V nové komedii režiséra Tomáše Vorla Ulovit miliardáře není Jirka Mádl (22) ani roztomilým snowboarďákem, ani uličníkem z Gymplu nebo princem z Pekla s princeznou.

Z teenagerovského idolu se stal PR manažerem Lehkým, který je lobbistou a politickým poradcem. Nakonec se stane v novém českém filmu šéfem zpravodajství v nejvlivnější televizi v zemi.

„Kvůli té roli jsem si musel změnit image a nechat si narůst knírek, což bylo moc obtížné, protože mi pomalu rostly vousy,“ svěřuje se Jirka Mádl, který je už zase na první pohled tím obyčejným klukem.

„Teď jsem si knírek už mohl konečně oholit. Natáčení filmu Ulovit miliardáře se mi hrozně líbilo. Někdy mívám návaly, že mě filmování už nebaví. Ale tento film mě moc bavil. Chodil jsem na plac, i když jsem netočil. A tu svini, kterou tam hraji, tu jsem si nakonec vždycky stvořil už doma v koupelně před zrcadlem,” prozradil Mádl.

Z mocného lobbisty zase školákem Herec opět pokračuje ve studiu sociální a masové komunikace, připravuje televizní pořad Stahovák s Vojtou Kotkem a točí vánoční pohádku s režisérem Hynkem Bočanem. Ale měsíc prázdnin si užil v Itálii.

“Cestoval jsem tam sám s kufrem. Nejdéle jsem byl v Benátkách. Vždycky si najdu na cestách nové kamarády. A také se tak učím cizím jazykům.

O Mádlovi je totiž známo, že je na cizí jazyky přímo vysazený. Maturoval z němčiny na Biskupském gymnáziu v Českých Budějovicích a navštěvoval jazykové kurzy v Londýně a New Yorku.

“Musím se snažit něco umět, přece nebudu věčně filmovat,” uzavřel Jirka.

Doporučujeme

Články odjinud