JITKA (49): Nechutně aromatický Valentýn mi málem zničil skvělý vztah

6 komentářů

helza
19. února • 9:07

A ještě k těm kteří jsou všude vidět - ani já je nemusím, ale je třeba rozlišovat. Což je obtížné. Nemusí to totiž vůbec být jejich "narcismem" a snahou okolí oslnit, nebo mu šéfovat. Mohou to být i báječní lidé, kteří mají rádi, když je lidem dobře a poze se snaží, aby jim dobře bylo. Mně by jejich hlučnost asi vadila, ale myslím si, že právě introvert může najít vedle takového muže jakousi rovnováhu a hlavně pro děti báječného tátu, protože sám jim mnoho "srandy", životního elánu a pocit, že svět je báječnej, i když třeba bolí, svou povahou neposkytne.

helza
19. února • 9:03

Co se týče soužití, myslím si, že dlouhodobý vztah, k němuž manželství patří, bez pořádného humoru nemůže vydržet. Pokud je to humor laskavý a ne výsměšný a ubližující. Tady bych dala spíše palec dolů Jitce, kdyby svůj postoj nakonec nepřehodnotila.

helza
19. února • 9:01

Jsem z Olomouce, takže tvarůžky a jiné smradlavé sýry mám moc ráda ve všech možných podobách.Co se týče valentýnského vtípku. Myslím si, že Jitčino okolí pobavil, šéf byl dokonce nadšený. To, že někdo první sousto vyplivl, neznamená, že se následně nesmál a na syrečcích nepochutnal. Prostě jej jenom chuť, neodpovídající vzhledu v první chvíli zaskočila.

Rambíša
16. února • 13:16

Olomoucké syrečky jsou mi odporné: hnusně smrdí a nikdy bych je nechtěla ochutnat.Nejím sýry které jsou plesnivé,smradlavé,kozí....Pána typu z článku bych nebrala, nesnáším tyhle rádobyvtipné osoby,co se furt předvádí,dělají (hloupé) žerty,neznají v ničem míru.

Elynor
14. února • 9:33

Dodatek - na Moravě mají minimálně dvě syrečkové cukrárny. Možná samotná myšlenka "dortíku" z tvarůžků není tak špatná.

Elynor
14. února • 9:32

Je pravda, že jsem nikdy nezkoušela syreček v čokoládě, ale obecně tvarůžky, dobře uleželé, mám ráda, a vím, že jsou opravdu hodně aromatické. Myslím si, že by to muselo být poznat už při otevření té krabice. Že by ta čokoláda nezabránila, aby vůně syrečku pronikala do daleka. Tudíž by se to okamžitě poznalo, ani by to nemuseli ochutnávat. Druhá věc je, že tvarůžky jsou docela drahé, skoro by mi to přišlo líto, že je někdo takhle kazí čokoládou, když si na nich mohli všichni pochutnat. Jako vtip mi to připadá slabé. No a třetí věc - tyhle typy pánů jsou obecně na zabití. Přesně to, co je v článku popsáno - jak je někdo hlučný, je to všude plno, neustále se snaží "bavit" společnost, a dělá hloupé fóry jak na běžícím pásu, a pokud se to někomu nelíbí, označí ho za morouse, co nemá smysl pro humor - takovým týpkům se vyhýbám, ve společnosti mizím do nejzazšího kouta, a jsem velice ráda, když si mě dotyčný nevšimne. Doma bych tohle nechtěla, ani kdyby mi zlatem platili, a celkem se té paní divím, že ona je s tím spokojená, když sama sebe napřed popsala jako introverta. Stokrát ten člověk může být hodný, ale snášet jeho šaškárny a vtipy podle mě může jenom hodně "splachovací" povaha. Proč si tím kazit život, když nemusím, že.

Doporučujeme

Články odjinud