Jitka Asterová žije výlučně sexem

Jitka Asterová žije výlučně sexem

"Celé prázdniny mi zabírá sex i příprava na něj," svěřila se na nedávné párty Jitka Asterová, atraktivní blondýna z filmů Šakalí léta, Čas sluhů či Corpus Delicti. Vystupuje totiž v pravidelném rozhlasovém pořadu Sexy život, kde jí partnera dělá lékař dámských srdcí Miroslav Plzák, který se sám nebrání letité přezdívce doktor Oplzák.

V pořadu radí Asterová posluchačům, jak si v jaké situaci počínat, vyhlašuje pozoruhodné soutěže, například kde všude se lidé oddávali milostným hrátkám. "Tehdy v ní snad zvítězila dvojice, která se milovala v kostele při pohřbu," prozradila stále atraktivní herečka přes černé brýle.

Pořad o sexu uvítala, neboť podle jejích slov za ní chodili známí, aby jim v těchto choulostivých věcech poradila, takže nyní to může dělat veřejně. A co na její pořad říkají její nejbližší? "Partnera ten pořad doslova dráždí, protože se v některých tématech poznává," přiznala.

"Také režiséři mi v poslední době nabízejí role ve hrách, které přímo voní vášní, například Vražda sexem, Vagína a podobně," řekla se smíchem Jitka Asterová. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud