Jitka Zelenková tváří pleťové kosmetiky Oriflame pro zralou pleť

Jitka Zelenková tváří pleťové kosmetiky Oriflame pro zralou pleť

Zpěvačka Jitka Zelenková se po sedmnácti letech, kdy je věrná značce Oriflame, stala tváří její inovované pleťové řady Time Reversing pro zralou pleť.

„S Time Reversing cítím, že mohu zastavit čas,“ říká zpěvačka Jitka Zelenková.

„Tehdy za mnou přišel kolega Láďa Malina z kapely Golem a nabízel mi pro mne do té doby neznámou značku kosmetiky. Představte si to, muzikant a kosmetický poradce v jednom!“„Oriflame si mne okamžitě získal a věrná jsem této kosmetice již téměř sedmnáct let. S kolegy z hlavního centra v Praze mne pojí přátelské vazby, vždy se zastavím nejen pro kosmetiku, ale i na kus řeči.“

Jitka Zelenková již v minulosti spolupracovala se společností Oriflame velmi úzce, koncertovala na jejich akcích a v poslední době přijela Oriflame podpořit i na charitativní akci, kterou Oriflame uspořádal ve spolupráci s Nadací Terezy Maxové pro děti z dětských domovů v chomutovském zooparku. „Zpěvačka Jitka Zelenková je tou pravou tváří pro inovovanou řadu pleťové kosmetiky pro zralé ženy Time Reversing. Vyzařuje z ní optimismus a nadšení pro vše, co právě dělá. Navíc používá výrobky Oriflame již celá léta,“ říká Mirek Kopřiva, marketingový ředitel Oriflame Česká republika, „tvář Jitky Zelenkové se bude od podzimu objevovat v katalozích Oriflame a v dalších propagačních materiálech naší společnosti.“

„Jsem moc ráda, že Oriflame nezapomíná ani na ženy se zralou pletí. Zprávu, že se stanu tváří řady Time Reversing jsem přijala s velkou radostí. Výrobky z této řady patří mezi mé nejoblíbenější, s nimi vždy cítím, že mohu zastavit čas. Těší mne, že mohu svojí oblíbenou řadu pleťové kosmetiky doporučit všem ženám, které chtějí vypadat stále mladě,“ dodává Jitka Zelenková.

Jitka Zelenková (57) se na poli české populární hudby pohybuje bezmála 40 let. Prodala přes půl milionu hudebních nosičů, získala mnoho ocenění u nás i v zahraničí. Její zabarvení hlasu, kterému se říká sametový, je ojedinělé.

V roce 1967 zvítězila v celostátní soutěži Talent 67, v tomtéž roce zvítězila na prvním celostátním festivalu amatérských zpěváků v Jihlavě. Již v této době začala hostovat v divadle Rokoko společně s francouzskými zpěváky z pařížské Olympie. Ihned po maturitě nastoupila v roce 1968 do stálého angažmá do divadla Rokoko, kde působila tři roky. Ve stejné době hostovala Jitka Zelenková u významných big bandů Karla Vlacha, Gustava Broma a TOČRu Josefa Vobruby.

14 let spolupracovala s Karlem Gottem Po natočení přelomového alba s názvem Zázemí se z ní stala kritiky uznávaná a širokým publikem obdivovaná sólová zpěvačka. Od té doby vydává v průměru jednu desku za dva roky. Poslední deska vyšla koncem minulého roku a jmenuje se Pod kůží. Jitka ale nelení a již během léta pracovala na další, v pořadí již 14. desce, tentokrát s vánoční tématikou, která se na trhu objeví právě letos před Vánocemi.

V současné době vystupuje jako host všech známých, velkých kapel a má svůj samostatný koncertní program, se kterým v prosinci podnikne vánoční turné po celé České republice. Jitka pochází z muzikantské rodiny, otec Miloš Zelenka pracoval jako dirigent Středočeského symfonického orchestru a matka Lenka Zelenková zpívala v Pražském filharmonickém sboru. V mládí se učila 10 let hře na klavír.

www.oriflame.cz271 024 999www.oriflame.cz

Doporučujeme

Články odjinud