Joan Collins (79): Dietu držím vlastně celý život | Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj: Profimedia.cz

Joan Collins (79): Dietu držím vlastně celý život

I v devětasedmdesáti letech dokáže herečka Joan Collinsová oslňovat štíhlou postavou. Na červené koberce chodí oblečená a nalíčená jako mladice a mnohé mladší kolegyně v tu chvíli skřípou zuby. Teď je možná potěší, že hvězda seriálu Dynastie nemá dokonalou postavu zadarmo. Většinu života se totiž trápí dietami.

Celou hereckou kariéru zkoušela jednu za druhou. Na počátku hereckých pokusů jí režisér řekl, že roli získá jedině tehdy, když zhubne. A tahle věta ji budila ze spaní desítky let. Nastoupila na celoživotní režim dietního stravování a už z něj nikdy nevyšla.

Joan podle britského listu Daily Mail dokonce prozradila, že jí jednou nechali předepsat amfetamin, aby jí urychlil metabolismus, a ona kvůli filmové roli promptně zhubnula.

„Přidanou výhodou toho, že už dnes nehraju, je fakt, že nemusím držet diety. Vaše boky vždycky musejí vypadat užší a váš obličej štíhlejší. Jako herečka jste na dietě prostě pořád… Byly časy, kdy mi dokonce říkali, že nedostanu roli, protože jsem moc tlustá,“ zavzpomínala Collins.

V šedesátých letech byla na castingu pro roli Cleopatry, ale prohrála v souboji s Elizabeth Taylorovou.

Joan je jedenáct let provdaná za sedmačtyřicetiletého divadelního producenta Percyho Gibsona. Má tři děti a tři vnoučata.

Klepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud