JOHANA (40): Načapala jsem svého manžela při nevěře s mužem

helza
30. května • 8:45

@Anonymizovaný: Vpodstatě vše za mne napsala Elynor. Přesto mi nedá spát odstavec: »Poskytují si vzájemně různá alibi co se týká milenek,různých pařeb,výletů a drží pospolu,ale jakmile jsou usvědčeni a jde do tuhého jak v tomto případě kdy je paní načapaly přímo při činu,obrátí a řeknou"já ne,to on to spískal,to byl jeho nápad,já nic,já jsem ten chudák co musel,to on mne nutil ".Jak malé děcka ve školce když něco provedou. «Představa, že by mi musel můj muž hlásit, že se někam chystá, hlásit kam a s kým jde pařit, nebo jede na výlet, že by mi musel předkládat nějaká alibi, že bych se zabývala tím, zda nemá milenku, to je pro mne tak absurdní, že to ani nedokážu strávit. To bych se hambou propadla sama před sebou. A ještě absurdnější mi připadá představa, že někoho náhodou "načapu při činu" a tiše se nevytratím, představa, že můj muž, dospělý chlap se bude přede mnou cítit, jako že něco provedl a musí se tedy nějak vymluvit. Paní Jano, dospělý muž je dospělý člověk a ne moje dítě, ani můj žák, které hodlám vychovávat. Pokud se takto k němu budu chovat, tak on nemá jinou možnost, než rychle ode mne utíkat pryč. Nebo být přesně takový, jak muže popisujete s tím, že nakonec stejně uteče.A je mi vás moc líto, že nevěříte mužům, že to, čím se od nás žen liší, vás nepřitahuje, ale naopak odrazuje. Možná by vám bylo dokonce lépe, kdybyste prožila život po boku přítelkyně. Nevím. Rozhodně nejsem psycholog a nerozumím tomu. Ale říká se: "kdo křičí, zapálil". Možná váš odpor k homosexualitě, spolu s postojem k mužům, může znamenat, že někde uvnitř, aniž to tušíte ... nevím.
:

Pravidla diskuzí na webu Dáma.cz

Zasláním příspěvku do diskuze souhlasíte s těmito pravidly:

  • Podmínky užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Příspěvky se musí týkat tématu článku.
  • Příspěvky nesmí obsahovat vulgární výrazy a slovní útoky na jiné osoby, včetně ostatních účastníků diskuzí a autorů článků. Příspěvky nesmí poškozovat web Dama.cz ani ostatní projekty provozovatele.
  • Je zakázáno vkládat do příspěvků odkazy na stránky nabízející multimediální či programový obsah porušující autorská a jiná práva.
  • Příspěvky nelze využívat k propagaci.
  • Příspěvky, které porušují pravidla diskuzí, budou odstraněny. Případně budou upraveny tak, aby neporušovaly pravidla diskuzí. V textu bude následně uvedeno, že příspěvky byly ze strany redakce upraveny.
  • Právo moderovat diskuze mají pouze vybraní zástupci provozovatele. Základní kontrola každého příspěvku probíhá ještě před jeho zveřejněním.
  • Dáma.cz je soukromý web a provozovatel má při řešení sporů, které se týkají příspěvků v diskuzích, vždy konečné slovo.

Doporučujeme

Články odjinud