JOHANA (40): Načapala jsem svého manžela při nevěře s mužem

helza
30. května • 13:15

@Anonymizovaný: Možná, že je to o věku. Možná jsem o něco starší, než vy, vdávala jsem se v době Woodstocku, v době květinových dětí a sexuální revoluce a nevěra se tehdy nebrala tak tragicky. Možná i proto, že na Syfilis a kapavku zabírala antibiotika a o HIV nikdo nevěděl. O to vážněji se však tehdy bralo manželství.Druhé jméno mého druhého muže je určitě svoboda. Muže s kterým žiji už přes 40 let, který je ten neúžasnější a nejhodnější chlap, jakého znám, který s láskou vychoval dva hyperaktivní kluky z mého prvního manželství a který se o mě už 11 let láskyplně stará, protože jsem na vozíku . To, že jsem o něm 3 dny nevěděla se stávalo poměrně často, ale tehdy nebyly mobily a počítače a když narazil na partu kamarádů, neměl mi jak dát vědět, kde je. Navíc byl muzikant a i kluci z kapely si občas vyrazili. A pár let pracoval daleko od domova, takže jezdil domů jen na sobotu a neděli. Prostě vím, že takový můj muž je a nebudu mu tento jeho pohled na svět nikdy brát.A co se týče domluv - muži takoví prostě jsou. Nejen já, ale i pár kamarádek zažilo horké chvilky, kdy muž nedojel tam, kam slíbil a pak jsme se tomu i zasmály. Třeba když tříletá dcera měla zánět středního ucha a já odjížděla do práce v tom okamžiku, kdy on přijížděl domů. Domluvili jsme se, že ji šestiletý syn tu chvilku pohlídá. Viděla jsem, jak přijíždí jeho autobus, syn stál u vlaku se spící sestrou v kočárku, já nasedla do vlaku a odjela. Vrátila jsem se po desáté večer, dcera řvala, synové bezradně běhli okolo a muž nikde. Taky se objevil až po třech dnech. Proč by mi ale měl lhát a vymýšlet historky, když jsem se ho neptala kde byl?
Ještě lepší historku měla sousedka. Domluvila si s mužem, že někam odjíždí a on převezme miminko. Dala dítě do kočárku na zahradu, vše pro něj nachystala a odjela. Vrátila se v noci, lilo jak z konve, mimčo řvalo v kočárku plném vody a tatík se objevil až ráno. Co by ji pomohlo, ho vyslýchat?

Pravidla diskuzí na webu Dáma.cz

Zasláním příspěvku do diskuze souhlasíte s těmito pravidly:

  • Podmínky užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Příspěvky se musí týkat tématu článku.
  • Příspěvky nesmí obsahovat vulgární výrazy a slovní útoky na jiné osoby, včetně ostatních účastníků diskuzí a autorů článků. Příspěvky nesmí poškozovat web Dama.cz ani ostatní projekty provozovatele.
  • Je zakázáno vkládat do příspěvků odkazy na stránky nabízející multimediální či programový obsah porušující autorská a jiná práva.
  • Příspěvky nelze využívat k propagaci.
  • Příspěvky, které porušují pravidla diskuzí, budou odstraněny. Případně budou upraveny tak, aby neporušovaly pravidla diskuzí. V textu bude následně uvedeno, že příspěvky byly ze strany redakce upraveny.
  • Právo moderovat diskuze mají pouze vybraní zástupci provozovatele. Základní kontrola každého příspěvku probíhá ještě před jeho zveřejněním.
  • Dáma.cz je soukromý web a provozovatel má při řešení sporů, které se týkají příspěvků v diskuzích, vždy konečné slovo.

Doporučujeme

Články odjinud